Hirotoshi Itoh tekee hauskoja taideteoksia kivistä. Taiteilija valmistui Tokion kansainvälisestä yliopistosta vuonna 1982, jonka jälkeen hän perusti perheyrityken, mikä on edelleen voimissaan.

Taideteoksissaan mies käyttää kiviä, joita hän löytää joen reunoilta läheltä kotiaan.

Vanhemmuus on vaikea homma, kukaan ei ikinä tule väittämään vastaan siinä. Jotkut vanhemmat onnistuvat hoitamaan homman kunnialla kotiin, ja kasvattavat menestyviä yhteiskuntakelpoisia nuoria. Kaikilta se ei kuitenkaan onnistu.

1.
10 Ways To Tell If You're A Terrible Parent - Image 11
Vivaksessakin uutisoitu tapaus, jossa solariumeihin kiintynyt äiti toi 5-vuotiaan tyttärensä mukanaan solariumiin. Tyttären teki rikosilmoituksen, ja lastensuojeluviranomaiset haastoivat äidin oikeuteen. Patricia kielsi häntä vastaan esitetyn syytöksen väittäen, että hänen tyttärensä paloi leikittyään ulkona.

Jos viet jälkikasvuasi solariumiin, olet luultavasti aika huono vanhempi.

2.

15 Ways To Tell If You're A Terrible Parent  - Image 1

En ole 100% varma tästä, koska minulla ei ole lapsia, mutta en usko että vauvan saa pistää mikroon. Hysteerisesti itkevä vauva katsoo pelokkailla silmillään suoraan kuvaajaan, surullista.

Vaikka kuva olisi ’pila,’ kuvan ottaja on huono vanhempi.
3.
15 Ways To Tell If You're A Terrible Parent - Image 4

Mietithän kaksi kertaa, jos olet hankkimassa 10-vuotiaalle lapsellesi samanlaista tatuointia kuin itsellesi. Tatuoinnit ovat siistejä, mutta ehkä kuitenkin kannattaisi edes odottaa että jälkikasvusi hieman edes kasvaisi.  Lapsi varmasti on kuitekin vielä koulun kovin jätkä ainakin yläasteen alun, kunnes murrosiän kasvupyrähdys saapuu, ja tatuointi venyy epämääräiseksi läikäksi.

4.
15 Ways To Tell If You're A Terrible Parent - Image 4

Kuka h*lvetti tekee tätä? 8-vuotias on leikki-iässä, eikä hänen pitäisi edes vielä huolehtia kauneusasioista.

Jos annat botoksia lapsillesi, olet erittäin huono vanhempi.
5.
15 Ways To Tell If You're A Terrible Parent - Image 5

Kaljan imeminen yhteiskuvassa vauvan kanssa ei satuta ketään, mutta on suhteellisen vastuutonta.
6.
15 Ways To Tell If You're A Terrible Parent - Image 6

Iltalehdestäkin tuttu taapero, joka polttaa askin tupakkaa päivässä. Mitäköhän hänenkin vanhemmat miettivät?

7.
10 Ways To Tell If You're A Terrible Parent - Image 7

Herutuskuvan ottaminen, lapsen kylmällä tiililattialla maatessa, on huono vanhemmuutta.

8.
10 Ways To Tell If You're A Terrible Parent - Image 8
Samanlaisen takatukan kasvattaminen isälle ja pojalle on hyvää vanhemmuutta, mutta kaljaa ei silti kannattaisi antaa, vaikka lapsi kieltämättä näyttää aika reteältä.

9.
10 Ways To Tell If You're A Terrible Parent - Image 11
Jos opetat ekaluokkalaiselle tyttärellesi seksuaalisia käsimerkkejä, olet huono vanhempi.

10.

10 Ways To Tell If You're A Terrible Parent - Image 10

Jos annat vauvasi tunkea aseen suuhunsa, olet helvetin huono vanhempi. Luotien pois ottaminen ei auta asiaa.

Joka kevät kuuden vuoden ajan pingviinit Inca ja Rayas ovat rakkaudella rakentaneet pesän yhdessä. Pariskunta on kuitenkin ollut harmissaan, sillä he eivät ole voineet saada poikasia omaan pesäänsä. Pariskunnan mieleen ei ilmeisesti ole juolahtanut, että he saattaisivat olla samaa sukupuolta.

'Gay' penguin couple given egg to care for

Eläinhoitajat katselivat vuosia surullista pariskuntaa, sillä aina keväisin muilla pareilla oli poikasia paitsi heillä. Yksi eläinhoitajista sai kuitenkin mainion idean ja toimitti pingviininmunan miehille huolehdittavaksi.

Pingviinipariskunta on ottanut lahjan vastaan erittäin innokkaasti ja he pitävät siitä hyvää huolta. Pingviinit eivät myöskään aio hukata tilaisuutta, koska he tietävät tämän olevan ainutlaatuinen mahdollisuus saada poikanen huolehdittavaksi.

Incan rooli perheessä on ”nainen”, hän pitää huolen hautomisesta. Inca on ottanut roolin erittäin tosissaan, eikä se ole viitsinyt kastaa höyheniään vedessä koko hautomisjakson aikana.

Sillä aikaa isä Rayas vartio pesää tarkasti ja syö samalla lähes kaikkea mitä suuhun osuu, sillä se on valmistautumassa pienen poikasen syöttämiseen.

Pariskunnan hoitaja Yolanda Martin kommentoi ratkaisuaan seuraavasti: ”Me halusimme jotain, mikä yhdistää pariskuntaa, joten päätimme lahjoittaa heille munan. Ilman tätä ratkaisua Inca ja Rayas olisivat saattaneet masentua.”

Yhdysvaltalaisen opiskelijan naamiaisasu naurattaa Redditissä. Suosittu Twister-lautapeli on saanut uuden tyylikkään ulkoasun miehen vaatteisiin. Kummasti myös pelin ’hyrrästä’ löytyy enimmäkseen punaista.

Mark niminen opiskelija toivoi myös että miehet eivät tulisi pelaamaan hänen Twisteriä, miksiköhän?

 

Venäjällä sattuu ja tapahtuu.

Tällä kertaa vakava onnettomuus on kuitenkin erittäin lähellä, sillä kaarteen takaa tuleva rekka ajaa tilanteeseen nähden liian kovaa ja kaatuu vastaantulevien kaistalle. Henkilöauton kuljettajan hyvien refleksien ansiosta auto kuitenkin pysähtyy lähes kokonaan ennen rekkaan törmäystä ja molempien ajoneuvojen kuljettajat säästyvät ilman suurempia naarmuja.

Vuonna 2011 Venäjän liikenneturvaviraston tietojen mukaan,  maanteillä tapahtuneissa liikenneonnettomuuksissa on Venäjällä kuollut 22 000 ihmistä. Noin 80 prosenttia onnettomuuksista tapahtuu kuljettajan virheestä.

Evästevalinnat