Olemme aikaisemmin joutuneet siristämään silmiämme löytääksemme pandan lumiukkojen seasta. Nyt näiden erittäin haastavien kuva-arvoitusten piirtäjä Dudolf on lyönyt tiskiin ehkä kaikkein haastavimman piirustuksen. Katso tarkkaan näitä mustekaloja, löydätkö niiden sekaan piilotetun kalan?

 

A photo posted by Gergely Dudás (@thedudolf) on

 

Vastauksen löydät täältä.

Koiranpentu saattaa olla jokaisen lapsen unelma, vaikka siinä iässä ei ihan tajuakaan kaikkea sitä vastuuta, mitä koiran hankinta vaatii. Videolla nähdään kuinka 9-vuotias Colette sai kauan toivomansa lahjan. Silmät suljettuina hän saa syliinsä jotakin pörröistä ja kun tyttö tajusi, mistä on kyse, hän purskahti kyyneliin. Tässä on sitä aitoa iloa ja onnea!

 

Michael Collins omistaa yhdeksän kuukauden ikäisen ison koiran ja hän kertoo, että ihmiset tuntuvat pelkäävän sitä. Yksi mies kuitenkaan ei anna koon hämätä, vaan pysähtyy joka päivä paijaamaan kaveriaan aidan yli. Collins kertoo, että postimies tekee näin, vaikka ei jakaisikaan postia kyseiseen taloon. Ihana ystävyys on syntynyt!

 

Tankotanssi on erityisesti käsivoimia ja tasapainoa vaativaa urheilua, johon aivan jokainen ei pysty. 30-vuotias Kat Bailey kuvasi itsestään videon, jossa hän kiipeää tangolle vain tunteja ennen sairaalaan lähtöä. Itse synnytys sujui hyvin ja aktiivinen osuus kesti vain puolitoista tuntia. Bailey kertoo, että tankoilu auttoi häntä pitämään ajatukset poissa kivuista ja saamaan jotakin mukavaa tekemistä.

Lähde: The Sun

Joitakin videoita on vaikea olla katsomatta ja tämä on yksi niistä. Kymmenen minuutin pituiseen pätkään on koottu erittäin paljon silmää tyydyttäviä kohtauksia. Piirustuksen valmistuminen ja 3D-tulostaminen voivat kuulostaa yksinkertaisilta asioilta, mutta joskus niitä on vain mukava ihailla.