Jason De Graaf on 42-vuotias taiteilija Kanadasta. Hän maalaa realistiselta näyttävää taidetta akryyliväreillä.

Hän maalaa kuvia asioista, joilla on jonkinlainen merkitys hänelle. Maalatessaan hän ottaa mallia esineistä ja valokuvista, joihin liittyy jokin tarina tai muisto. Jasonin teokset näyttävät niin aidoilta, että ne ovat lähes käsinkosketeltavia.

Lisää Jasonin maalauksia voi katsoa hänen blogistaan jasondegraaf.blogspot.fi.

Evergreen

Suspension Of Disbelief

A Binary Set

A Wave Of Refreshment

Aether

Aphelion

Bedlam

Archimedes’ Principle

Colossus

Hibernis

Everything I Want is Expensive

Fluid Mechanics

Foilscape II

Ice palace

Evergreen

Lucky Luke

Spirits Of Oisterwijk

Ocean View

Odyssey

Parallel Lines That Never Meet

Photorealism at the Millennium

Separate Skies

Solstice

Tandem

Trinity

Untitled

That Morning

Lähde: jasondegraaf.blogspot.fi 

Kun äiti lähti töihin, isä ja tytär puuhasteli sillä aikaa jotain aika hauskaa. He tanssivat ja pelleilivät, vaihtelivat asuja ja asentoja, ja kuvasivat tämän kaiken videolle. Tuloksena syntyi tämä hyvän mielen video, joka saa jokaisen äidin hymyilemään ja miettimään, mitä kivaa kotona työpäivän aikana tapahtuu.

MJ on ihan tavallinen kissa, lukuunottamatta yhtä asiaa. Se nimittäin pitää pyöräilystä.

Ei se tietenkään itse polje, vaan istuu omistajan olkapäällä tämän pyöräillessä. Ihmiset saavat muutaman kerran hieraista silmiään, kun tämä kaksikko menee ohi pyörällä.

Romanttista on se, kun kumppani yllättää toisen silleen isosti. Niin kuin tällä videolla.

Lindsey on ollut reissussa kuukauden, ja hän odottaa lentokentällä poikaystäväänsä. Yhtäkkiä hänen takanaan joku alkaa soittaa kitaraa ja vieressä istuva mies rupeaa laulamaan. Sitten kauempaa luokse rientää poikaystävä, kukkakimpun kanssa. Aika hellyyttävää.

Tällä videolla näkyy, millaista on täydellinen tiimityöskentely. Ongelma on seuraavanlainen. Täyden uima-altaan pohjalla lepää autonrengas. Se kiinnostaa näitä kahta koiraa siitä syystä, että se on niiden lelu eikä lelujen sovi lepäillä semmoisissa paikoissa, ettei niillä voi leikkiä. Joten koirat ryhtyvät hommiin ja saavat renkaan ylös – yhteistuumin.