Malediiveilla voi nähdä myös tällaista.

Ensin ruokaa lentää pienemmille kaloille, sitten apajille ui valtava keihäsrausku, jonka peräpiikki on tarkoitettu iskemään lihaan kiinni. Joten pikkuisen on jännittävä näky, kun tuo valtava kala ui pinnan alla.

Pikkuisen on jännittävää myös se, että rausku hyppää laiturin rampille ottamaan vähän herkkua ihmiseltä. Ei tule tällaista ihan joka päivä vastaan.

Verhon takaa kurkkaa kolme harmaata päätä. Sitten lavan takaa kömpii näyttämölle kaksi miestä ja nainen. Meno näyttää tässä vaiheessa siltä, ettei esityksestä tule mitään, koska yhdellä kolottaa kihti, toisella irtoaa lonkka ja kolmannelta tippuu hampaat irti.

Mutta toisin käy! Nämä seniorit vetävät hauskan esityksen Michael Jacksonin Billie Jeanin tahtiin. Ei voi muuta kuin hymyillä.

Kun hakee rentouttavaa lomaa tai rentoutumisen kohdetta, niin ei välttämättä tarvitse lähteä Scandinavian ulkopuolelle. Norjassa on nimittäin uskomattoman upeita kohteita, jotka ovat lähes koskemattomia ja erittäin kauniita. Valokuvaaja Morten Rustad kuvasi Norjasta videon, joka tuo esille maan parhaat puolet. Korkeat vuoret ja auringonlaskut yhdistettynä vuonoissa virtaaviin jokiin on jotain todella ainutlaatuista.

Video kuvattiin 5 kuukauden aikana aivan Norjan eteläosasta pohjoiseen asti, jonka aikana kaikki parhaat palat saatiin tallennettua ihmisten ihasteltaviksi.

 

Nainen saa lapseltaan ystävänpäivänä kortin. Se ei kuitenkaan ole ihan tavallinen ystävänpäiväkortti, vaan siinä kerrotaan tulevasta lapsesta.

Tuleva isoäiti sekoaa onnesta ihanan vauvauutisen kuullessaan. Tämän parempaa reaktioa ei voi edes toivoa.

Koska kukapa pystyisi, jos osaisi tehdä sen yhtä hyvin.

Kuvittaja ja karikatyyrimestari Rodney Pike kertoo, että tämä kaikki alkoi siitä, kun hän osallistui kuvanmuokkauskisaan juurikin tällä teemalla: Mr. Beanin vekkuli naama ja vanhat maalaukset. Rodney voitti kisan ja nyt, 4 vuotta myöhemmin hän jatkaa samaa puuhaa edelleenkin.

Syy siihen, että Rowan Atkinson esiintyy säännöllisesti hänen töissään, on yksinkertainen: kuvat ovat suosittuja ja niiden tekeminen on todella hauskaa. Se näistä kyllä huokuukin läpi. Loistavia!

Lähde: Rodney Pike