Tällaisia hetkiä harvoin ihminen kokee elämässään. Beau Pilgrim koki elämänsä yllätyksen, kun hän oli sukeltamassa ja valokuvaamassa. Täysikokoinen aikuinen ryhävalas päätti tulla tervehtimään häntä vain metrien päähän ja videolla näemme, kuinka se tekee järjettömän upean hypyn veden pintaan ja laskeutuu takaisin mereen.

Niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa. Tässä tapauksessa mies nimeltä Cory Williams heittää kiven jäätyneeseen järveen ja on aidosti innoissaan siitä kuuluvasta äänestä. Laita kuulokkeet päähäsi ja kuuntele tätä videota, sillä se kuulostaa aivan siltä kuin järvi laulaisi.

Luonto tarvitsee tällä hetkellä apuamme enemmän kuin koskaan. Monet eläinlajit ovat kuolemassa sukupuuttoon vähenevän elintilan, metsästyksen, roskien ja saasteiden vuoksi.

BBC:n Planet Earth II -luontodokumentin traileri on julkaistu ja se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Luontodokumenttia juontaa luonnollisesti legendaarinen herra David Attenborough.

Tätä traileria katsoessa voi todeta jälleen, kuinka monimuotoinen ja kaunis luonto on.

Riikinkukot ovat yleensä hieman vihertäviä ja sinisiä, mutta tämä yksilö on kuitenkin täysin valkoinen. Videolla valokuvaaja kuvaa lintua, kun se levittää sulkansa.

Puhtaanvalkoinen ja lumen värinen lintu on kerrassaan majesteettinen näky.

Vuodesta 1979 lähtien Jadav Payeng on istuttanut joutomaalle puita käsin ja 37 vuoden jälkeen lopputulos on kerrassaan uskomaton. Hänen metsänsä on tällä hetkellä suurempi kuin Central Park.

Mies istutti puut pelastaakseen saarensa ja istutusten seurauksena keskelle aavikkoa muodostunut metsä on todellinen keidas.

Videota katseossa on vaikea välttyä kylmiltä väreiltä, sillä on uskomatonta, mitä yksi päättäväinen ihminen voi saada elämässään aikaiseksi.