Monet kotieläimet antavat merkin, kun ne haluavat käydä ulkona, saada ruokaa tai huomiota. Kellonajat eivät kuitenkaan aina mene yksi yhteen omistajan kanssa, jonka seurauksena herätys saattaa tulla jo esimerkiksi neljältä aamulla.

Omistaja oli väsynyt siihen, kun kissa herätti sen aina aamuisin. Tämän seurauksena mies päätti tehdä kissalle saman tempun, kun se nukkui päiväunia. Eläimen reaktio tilanteeseen on melko huvittava.

Celine Dion on kaikkien tuntema artisti, sillä Titanic-elokuvan “My Heart will Go On” on varmasti yksi maailman tunnetuimmista kappaleista. Tällä videolla Celine laulaa Tommy Körbergin kanssa koskettavan kauniin dueton, joka saa jopa naistähden yllättymään.

Katso video yläpuolelta ja saat ihanan joulufiiliksen.

Ikä on vain numero ja siitä todellinen malliesimerkki on ruotsalainen 93-vuotias Sonja Aspestig.

Viime lauantaina pari Linköpingiläisen Attendo Duvan-vanhainkodin henkilökunnan jäsentä kutsui Sonjan glögijuhliin. Juhlat vanhainkodin ulkopuolella kuulostivat hänestä hauskoilta. Mitä Sonja ei tiennyt, oli että juhlat järjestettiin tatuointistudiolla.

Hauska ja onnistunut ilta johti lopulta siihen, että Sonja pyysi tatuoija Andreas Alfilta pientä tatuointia. Hän päätyi ottamaan kuvan pienestä sydämestä ranteeseensa.

 

 

– Se ei tuntunut ollenkaan. Ei edes sattunut. Tuntui vain värinältä iholla, Sonja kertoo.

Kun hän palasi vanhainkotiin yhdellä sun toisella muulla asukkaalla oli sanansa sanottavana.

– Osa kysyi, olenko menettänyt järkeni, Sonja sanoo nauraen.

Kyseessä on Sonjan ensimmäinen tatuointi – muttei välttämättä viimeinen!

– Kun täytän 100 vuotta, otan suuren sydämen selkään, hän kertoo.

 

Lähde: Newsner

Onnistuneimmat viraalikampanjat tavoittavat internetin välityksellä parhaimmillaan miljoonia silmäpareja. Tämä puolalainen joulumainos on tämän vuoden varmasti yksi onnistuneimmista markkinointiin tarkoitetusta videoista.

Videolla puolalaismies haluaa oppia englantia ja syy siihen on erittäin liikuttava. Kannattaa katsoa loppuun asti!

Alankomaissa erittäin järkyttävän onnettomuuden sattuminen oli lähellä vuonna 2006, kun pienelle saarelle saarroksiin jääneet hevoset olivat hukkua. Onneksi paikalliset naiset huomasivat apua tarvitsevat eläimet ja alkoivat ohjaamaan niitä saarelta pois. Myös pelastustyöntekijät auttoivat hevosia rakentamalla veden alle veden ylitykseen tarkoitetun sillan, joka oli aidattu niin, että eläimet osasivat kävellä sen päällä.

Hevoset uskalsivat lopulta veteen ja pääsivät onnellisesti takaisin mantereelle.