Lumen tulo on monelle pienelle lapselle parasta aikaa vuodesta. Hieman vanhemmat ihmiset saattavat myös mennä sekaisin lumesta ainakin tämän videon perusteella. Videolla teini-ikäiset nuoret alkavat heittelemään autoa lumipalloilla ja kaatavat myös suuria määriä lunta auton päälle.

Miehen noustessa vihaisena autosta ulos oppilaat vain nauravat ja jatkavat heittelemistä.

Criss Angel on monelle ihmiselle tuttu kasvo televisioista. Criss on muusikko, taikuri, illusionista ja näyttelijä. Miehellä on oma ”tajunnanräjäyttäjä” -televisiosarja on ollut erittäin suosittu ympäri maailmaa. Mies on luonut ja ohjannut kaikki jaksoissa nähtävät temput itse. Angel on pienestä pitäis ollut kiinnostunut taikuudesta ja hän oppi myös paljon edesmenneeltä isältään Johnilta.

Videolla näet yhden ehkä miehen parhaimmista tempuista. Criss nimittäin repii kaksi valitsemaansa henkilöä kahtia ja aiheuttaa valtavan kaaoksen puistossa. On vaikeaa sanoa kuinka temppu on tehty, mutta aidolta se ainakin näytti. Muistakaa, älkää kokeilko tätä temppua kotioloissa.

Patrick Scottin ohjaama ja kirjoittama rullaporras -sketsi on ollut oikea menestys maailmalla. Video on reilun vuoden aikana kerännyt Youtubessa huimat 16 miljoonaa katselukertaa, eikä ihme koska se on todella hauska.

Videolla näet tilanteen, jossa mies vahingossa pudottaa suklaakarkin maahan. Tämän jälkeen tapahtuu kuitenkin jotain yllättävää, sillä hyvännäköinen nainen polvistuu ottamaan karkin rullaportaiden päästä. Lopputuloksena innoissaan oleva mies hakee kourallisen karkkeja ja pudottelee niitä rullaportaisiin sitä mukaan kun kauniita naisia ilmestyy paikalle.

Videon taustalla soi Straussin säveltämä kappale ”Blue Danube Waltz.”

Diison on englanniksi räppäävä suomalais-jamaikalainen artisti Vantaalta. 26-vuotias Diison aloitti musiikin tekemisen teini-iässä, mutta julkaisi musiikkiaan vasta 2012 vuoden alussa.Diison julkaisi ensimmäisen promosinkkunsa viime vuoden keväänä. Se sai positiivista palautetta Youtubessa sekä soittoa hieman radiossa, mutta sen suurempaa mediahuomiota Diison ei ole vielä saanut kohdalleen.

Diisonin musiikki on rentoa ja letkeää, eikä samanlaista ole hirveämmin tavattu Suomessa aikaisemmin.

Ohessa tuoretta musiikkia Diison x Vincento – L1FE.

Joseph Costello kuvaa pääsääntöisesti lyhyt elokuvia, mutta välillä on hauska tehdä ihmisille myös piloja. Kuvauksien jälkeen mies lataa videonsa Youtubeen, jossa ne naurattavat jopa miljoonia ihmisiä.

Tällä kertaa videon kuvaamis syynä oli se, että Josephin fanit uhosivat että mies ei uskaltaisi mennä gangstereiden alueelle kuvaamaan dildopilaa. Joseph oli kuvannut aiemmin saman pilan, mutta tällöin hän ei mennyt ”kovien” jätkien luokse. Toisin kuitenkin kävi, sillä Costello ei jaksanut kuunella faniensa uhoamista. Miehen tempaus sujui yllättävän turvallisissa merkeissä, vaikka jotkin kovikset hermostuivat.

Yksi kommenteista, joka sai miehen motivoitumaan oli seuraavanlainen:
”As u can see no black men in this video, we dont play that shit.”

Kaipaatko lisää samankaltaisia piloja?

Seuraa miestä Twitterissä: twitter.com/JosephACostello

Evästevalinnat