Norjalainen video leviää netissä, jossa selitetään, kuinka vaikea rekkakuskien on huomata suojatietä ylittävät lapset. Tämän seurauksena mies päätti kuvata opettavan videon, jossa hän selittää ja havainnollistaa kuskien sokeat pisteet. Lapsia jää rekkojen alle valitettavasti juuri sen takia, että kuski ei pysty näkemään heitä.

Tällä videolla annetaan kuitenkin erittäin fiksu ohje, jota jokaisen lapsen kannattaa noudattaa. Pyydä lastasi menemään suojatielle niin, että hän on varmistanut vilkuttamalla, että kuski näkee hänet. Tämä yksinkertainen vinkki voi säästää henkiä aivan ilmaiseksi.

Uskoisitko, että nämä mummot osaavat tanssia luultavasti paremmin kuin sinä? 63-80-vuotiaista naisista koostuva ryhmä kutsuu itseään nimellä “Cocooners” ja tanssiryhmä on yhteenlaskettuna 293-vuotias!

Ikä on vain numero ja nämä upeat naiset ovat siitä elävä todiste.

Syntymämerkit ovat aina ihania ja persoonallisia, mutta tämä turkkilainen vauva on todellinen geneettinen lottovoittaja. Çinar Engin syntyi todella kaunis sydämenmuotoinen syntymämerkki otsassaan. Murat, Çinarin isä, oli ensimmänen, joka syntymän jälkeen huomasi syntymämerkin.

“Olin todella yllättynyt. Kun pääsin lähelle hänen päätään huomasin, että kyseessä oli uskomaton sydän. Kyynelten pidätteleminen oli vaikeaa.” Murat kertoo Daily Mailille. Hän myös kertoo, että sairaanhoitajat haluisivat ottaa selfieitä “rakkauden vauvaksi” ristimänsä vauvan kanssa.

Çinar on nyt 14 kuukautta vanha, mutta kerää edelleen paljon hymyjä kaupungilla!

Lapsilla ja koirilla on usein hauskaa keskenään, jonka jokainen koiran kanssa varttunut aikuinenkin tietää. Tämä kaksikko on leikkien lisäksi kehittänyt ainutlaatuisen poseerauksen, joka on saanut ihmiset nauramaan ja ihastumaan samanaikaisesti.

Videota katsoessa on vaikea olla nauramatta, kun äiti pyytää molempia hymyilemään.

Teknologia mahdollistaa meille tänä päivänä mitä uskomattomimpia asioita. Youtubestara Casey Neistat tarvitsi lennokkivideolleen talvisen kuvauspaikan ja päätti matkustaa Suomen Lappiin, Leville. Videolla näemme, kuinka Neistat lumilautailee lennokin jatkeena ympäri Sirkan kylää ja ihmiset ovat vähintäänkin hämmästyneitä. Lopulta drone eli lennokki nostaa Neistatin ilmaan laskettelurinteen ylle. Tällaisia videoita ei näe kovin usein!