Monet perheet tilaavat joulupukin käymään kotona jouluaattona. Yleensä pukit ovat asiallisia, mutta joskus paikalle saattaa saapua pukki, joka on nauttinut hieman liikaa alkoholia ennen lahjojen jakamista. Tälle videolle on koottu hauskoja pätkiä pukeista, jotka eivät todellakaan tienneet mitä tulisi tehdä.

Mikäli tilaat joulupukin muista olla tarkkana millaisen pukin valitset.

Eläimet viihdyttävät ihmisiä ja toisiaan päivittäin hauskoilla kujeilla ja eleillä. Moni ihminen ostaa eläimen, jotta saisi myös seuraa ja luotettavan ystävän itselleen. Tähän videokoosteeseen on liitetty hauskimpia jekkuja, joita eläimet ovat toisilleen tehneet.

Videon perusteella voi sanoa, että kissat ovat kuitenkin kaikista kieroimpia ja ovelimpia eläimiä.

Yksi kondomimainosten rajoitteista on se, että yritykset eivät saa näyttää kondomiaan seksiaktissa. Australialainen kondomiyritys Four Seasons yritti kuitenkin kiertää rajoitteen piilottamalla miehen ja naisen genetaalialueet.

Ovelasti suunniteltu mainos ei kuitenkaan kauaa televisiossa pyörinyt, sillä mainos oli melko härski.

Lumen tulo on monelle pienelle lapselle parasta aikaa vuodesta. Hieman vanhemmat ihmiset saattavat myös mennä sekaisin lumesta ainakin tämän videon perusteella. Videolla teini-ikäiset nuoret alkavat heittelemään autoa lumipalloilla ja kaatavat myös suuria määriä lunta auton päälle.

Miehen noustessa vihaisena autosta ulos oppilaat vain nauravat ja jatkavat heittelemistä.

Criss Angel on monelle ihmiselle tuttu kasvo televisioista. Criss on muusikko, taikuri, illusionista ja näyttelijä. Miehellä on oma “tajunnanräjäyttäjä” -televisiosarja on ollut erittäin suosittu ympäri maailmaa. Mies on luonut ja ohjannut kaikki jaksoissa nähtävät temput itse. Angel on pienestä pitäis ollut kiinnostunut taikuudesta ja hän oppi myös paljon edesmenneeltä isältään Johnilta.

Videolla näet yhden ehkä miehen parhaimmista tempuista. Criss nimittäin repii kaksi valitsemaansa henkilöä kahtia ja aiheuttaa valtavan kaaoksen puistossa. On vaikeaa sanoa kuinka temppu on tehty, mutta aidolta se ainakin näytti. Muistakaa, älkää kokeilko tätä temppua kotioloissa.