Harjoitus tekee mestarin pitää tässä tapauksessa loistavasti paikkansa.

Puoliksi ruotsalainen ja puoliksi bulgarialainen Julia Koceva harrastaa piirtämistä, mutta ei aivan perinteisellä tavalla. Hän piirtää paperille tuhansia pisteitä, joista syntyy mielettömiä kokonaisuuksia. Nainen on kerännyt erittäin nopeasti seuraajia Instagramissa, sillä hän on jättänyt teoksillaan ihmiset kirjaimellisesti sanattomiksi.

Näitä taideteoksia katsoessa on vaikea ymmärtää, kuinka Julia pystyy hahmottamaan kokonaisuuden piirtämällä vain pisteen kerrallaan. Urakka on valtava ja jokaisella pisteellä on oma paikkansa teoksessa.

Alla Julian muita teoksia:

Mom vs Triplets + Toddler!A must watch! ???????? .. Give super mom a share! Being Mommy Dan Gibson Ellen MommyPage Parenthood Being Daddy Parenting.com Twin Magazine Parent Life Network ellentube

Posted by The Baby Gang on Thursday, 4 February 2016

 

Lastenhoito on kovaa työtä ja se vaatii rautaisia hermoja useimmilta ihmisiltä. Corrie-Lynn Whytella on miehensä kanssa neljä lasta, joista kolme tulivat kerralla luonnollisin keinoin. Pariskunta sai niin paljon kysymyksiä tilanteestaan, että he halusivat perustaa blogin.

Videolla Whyte pukee neljä lastaan näppärästi ja halliten tilanteen täydellisesti. Lapset meinaavat karata omille teilleen vähän väliä, mutta superäiti on heitä nopeampi. Lopuksi Whyte romahtaa sängylle helpottunut hymy kasvoillaan, saatuaan lapsensa puettua.

 

Lähde: Buzzfeed

Roux-nimisellä pomeranianilla on todella persoonallinen aivastus, mikä saa helposti hymyilemään ja nauramaan. Haastamme sinut olemaan nauramatta katsoessasi tämän 10 sekuntia kestävän pätkän.

Otatko haasteen vastaan?

Kerro kuinka kävi! 

Koirat rakastavat palloja. Harva kuitenkaan osaa pitää palloa ilmassa yhtä taitavasti, kuin tämä koira. Videolla eläin pelaa rantafutista yhdessä ystäviensä kanssa ja pitää todella taitavasti pallon pelissä koko videon ajan.

Helsingin Paloheinän, Pakilan ja Torpparinmäen alueen erään koulun kolmasluokkalaiset kyllästyivät WhatsApp-keskusteluidensa ilkeään sävyyn. He päättivät luoda viestittelylle säännöt, joita kaikkien pitää totella. Vaikka lista onkin suunnattu lapsille, niin näitä ohjeita voivat aikuisetkin monessa kohtaa muistella nettikeskustellessaan.

 

Alueellamme asuu äärimmäisen fiksuja lapsia 🙂 Erään koulumme kolmasluokka kypsyi oman luokkansa WhatsApp-keskustelun tasoon ja laati itse itselleen säännöt ❤️ Pakko arvostaa ❤️

Posted by Paloheinä, Pakila, Torpparinmäki on Friday, 5 February 2016