Teknologia kehittyy huimaa vauhtia koko ajan, ja kaikenmoisia robotteja puskee suunnittelijoidensa käsistä maailmaan. Tällä videolla noin neljäkiloinen jumpparobotti pyörii ”käsillään” tangossa ja tekee takaperin voltin kolme kertaa ennen laskeutumistaan maahan. Laskeutuminenkaan ei tapahdu ihan miten sattuu vaan robotti seisoo lopussa jaloillaan.

Kelly McGarry asensi kypäräänsä GoPro-kameran, jonka avulla voimme nähdä ja kuvitella miltä tuntuu pyöräillä hurjassa maastossa. Hän tekee upeita hyppyjä ramppien kautta, mitä katsoessa pää menee pyörälle.

Kelly sijoittui toiseksi Red Bull Rampage 2013 kisoissa.

Kolme miestä saivat yöllä mahtavan idean auttaa kodittomia ihmisiä. Kaverukset keksivät juonen, miten he pääsevät tyhjään pizzeriaan vaikka oli jo yö.

He soittivat pomolleen, ja sanoivat kaverinsa unohtaneen lompakkonsa pizzeriaan. Niinpä he saivat koodin sisäänpääsyä varten, ja alkoivat tekemään urakalla pizzoja! Miehet tekivät 30 herkullista ja tuoretta pizzaa, jotka he jakoivat kodittomien ja nälkäisten ihmisten kesken.

Miehet jättivät lähtiessään pomollensa lapun tapahtuneesta, sekä 30 pizzan arvosta rahaa.

Kissa ja koira makoilevat sohvalla. Kissa pötköttää peiton alla vaan ei kauaa. Koiralle ilmeisesti tulee vilu ja se vie vaivihkaa kissan peiton.

Kaksi aikuista miestä tulivat ryöstämään pienen kaupan keskellä kirkasta päivää. He vaativat kassan rahoja aseella uhaten.

Paikalle tuli ilmeisesti kaupan omistajan koira, pieni chihuahua, joka räksytti vihaisesti ryöstäjille. Vaikka koira on pienikokoinen, niin se sai miehet pelästymään ja juoksemaan tiehensä.