29-vuotias nainen oli ajamassa autollaan, kunnes juna saapui kovaa vauhtia suoraan päin. Apua kutsuttiin nopeasti paikalle, ja naista yritettiin saada ulos autosta. Apua antavat poliisit havahtuivat nopeasti siihen, että tällä kertaa toisesta suunnasta tuli juna kovaa vauhtia kohti autoa, missä nainen vielä oli sisällä.

Poliisien oli pakko väistyä tieltä, eikä he ehtineet auttaa naista ulos autosta. Uskomatonta kyllä, tässä tarinassa oli onni onnettomuudessa ja nainen selvisi vain pelkällä murtuneella kädellä!

Silminnäkijöiden mukaan alkoholilla oli osuutta asiaan.

Lontoolainen Birdbox Studio tekee hauskoja animaatioita, ja tässä on heidän uusimpansa.

Viaton ohikulkija on menossa parkkipaikalla omaan autoonsa, kun koira säikäyttää hänet haukkumalla viereisestä autosta. Miehen ruokaostokset lentävät pitkin poikin maata, ja hän päättää kostaa koiralle. Mies säikäyttää koiran useita kertoja, kunnes koira ymmärtää avata auton ikkunan. Miehelle iskee kohtalainen paniikki.

Pienen pieni ja mahdottoman pörröinen kissanpentu yrittää erittäin sinnikkäästi tunkeutua patjan rakoseen, mutta ei vaan onnistu. Lattia on liukas ja tassut sutivat tyhjää. Yritys on silti kova.

Ei aina kannata ostaa uutta tavaraa. Kannattaa korjata vanha rikkinäinen tai keksiä jotain vielä parempaa. Tässä 41 kuvan koosteessa näyttää luovuus puhjenneen kukkaan.

Monet kuvittelevat, että kissat vain nukkuvat ja syövät eikä niitä kiinnosta mikään. Jos kuulut tähän ryhmään, olet täysin väärässä!

Internet on täynnä hauskoja kissavideoita, ja tässä on yksi niistä. Tällä kissalla oli vahva mielipide, ja se ilmaisi sen melko voimakkaasti. Emme tiedä mitä kissa provosoi, mutta sen “no, no, no” ääntelystä katsoja saa hyvät naurut.