Joskus ihminen saa mieleensä tyhmiä päähänpistoja. Tämä itsetuhoinen nainen aikoi hypätä junan alle – Ja hyppäsikin! Raiteilla seissyt nainen näki junan tulevan kovaa vauhtia, ja hän alkoi katumaan päätöstään.

Tuossa vaiheessa ei ole aikaa kömpiä raiteilta pois, joten pitää vain mennä matalaksi ja toivoa parasta. Mitä naiselle mahtoi käydä?

Jos tunnistat itsesi tältä videolta, huomaat, ettet ole kukkumisiesi kanssa yksin. Meitä on muitakin. Me kaikki teemme sen saman päätöksen, että tänään aikaisin sitten nukkumaan. Joo. Ensi yönä kunnon unet. Nyt. Tänään. Kyllä.

Ja seuraavaksi oletkin etsimässä netin syövereistä hauskoja kissavideoita, roikkumassa jääkaapilla, siirtelemässä huonekaluja ja tekemässä kaikkea erittäin tärkeää ja hyödyllistä, kunnes aurinko alkaa nousta ja ryömit vihdoin peiton alle.

Kissojen käpäliä operoidaan monissa paikoissa, jotta ne eivät pystyisi raapimaan huonekaluja rikki. Monet ihmiset eivät kuitenkaan tajua tämän olevan suurta kidutusta, sillä ajan kuluessa kynnet alkavat kasvamaan eläimen ihon sisällä.

Tutkimus tehtiin useille suurille kissaeläimille, joita pidettiin lemmikkeinä. Tämän jälkeen voimme vain kuvitella kuinka paljon myös pienet kissat kärsivät kyseisestä ongelmasta.

Mies taittelee paperilennokin, laittaa hellan levyt kuumenemaan ja heittää lennokkinsa levyjen päälle lentämään ympyrää. Kuuma, alhaalta päin tuleva ilma pitää lennokin jatkuvassa liikkeessä. Helppoa tämä ei ilmeisesti ole, sillä mies joutui harjoittelemaan 87 kertaa ennen kuin lento onnistui.

Tosin tämä on taas niitä temppuja, joita ei kannata kokeilla kotona, ettei koko asunto leijaile lennokin mukana taivaan tuuliin.

NPG jakoi jo mahtavia “opintotukipaketteja”, mutta he haluavat entisestään edistää opiskelijoiden yöelämää. Opiskelu on rankkaa, joten se vaatii tasapainoksi mahtavia elämyksiä ja suuria huvituksia. Tästä syystä NPG järjestää Valtakunnalliset Opiskelijabileet perjantaina 13.9!

Perjantaina 13.9. kannattaa siis saapua ajoissa paikalle alhaalla lueteltuihin yökerhoihin. Klo 22-23 välisenä aikana sisäänpääsymaksu on vain 3€ sisältäen narikkamaksun! Eikä tässä vielä kaikki…

Saat vielä lisäksi ILMAISEN MEMBERKORTIN!

Memberkortilla olet oikeutettu vuoden ajaksi mahtaviin membertarjouksiin niin sisäänpääsymaksuissa kuin baaritiskeilläkin. Nyt siis kolikkokukkarot esiin ja bailaamaan!

Teko on voimassa seuraavissa yökerhoissa:

Baarikärpänen, Helsinki – Tivoli, Lahti – Tivoli, Tampere – Koskiravintolat, Valkeakoski – Tivoli, Salo – Cabaret, Pori – Giggling Marlin, Jyväskylä – Giggling Marlin, Lappeenranta – Komia, Seinäjoki – Tivoli, Oulu – Apollo, Oulu – Onnela, Kuopio – Onnela, Kajaani – Onnela, Rovaniemi