Mikä olisikaan sen parempaa, kuin juoda päiväkahvit työpaikan tyylikkäimmästä mukista. Jos omistaisi jonkun näistä, ei varmastikaan kovin helposti toista tulisi vastaan. Paitsi ehkä sitten, kun kaikki ryntäävät ostamaan samanlaisen nähtyään sinulla sellaisen.

Osassa näistä on panostettu käytännöllisyyteen, kun taas osassa pelkällä tyylikkäällä ulkonäöllä on merkitystä. Minkä sinä näistä haluaisit?

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde

 

Perhe oli lähdössä lomamatkalle Thaimaahan. Kauas kotoa Norjasta. He eivät olleet niin innoissaan lomamatkasta mitä voisi kuvitella, edes lapset, sillä perhe joutuisi jättämään rakkaan Igor-koiransa Norjaan. Sopivaa hoitopaikkaa ei löytynyt tutuilta, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi koirakenneli. Kennelin tiloja ei ole liiemmin mukavuudella pilattu, ja koirat saattavat vierastaa uutta paikkaa.

No, onneksi perheen isä Jordan keksi jotain nerokasta! Rakkaudella, maaleilla ja huonekaluilla hän onnistui luomaan jotain mieletöntä. Igorin kennelihuonetta oli vaikea erottaa heidän kotinsa olohuoneesta, kun Jordan oli käynyt tekemässä siellä taikoja. Siellä oli mukava sohva, tuttuja leluja sekä tietysti valokuvia perheestä koristamassa kennelin seinää.

Jordan ei ollut kertonut remonttiaikeistaan kenellekkään. Perhe yllättyy positiivisesti, kun he tuovat Igorin hoitoon.

Mikä olisikaan sen parempi piriste kesäasuun, kuin kasveista tehdyt korut. Ne ovat tarkkaa käsityötä, joissa on käytetty materiaalina luonnosta saatuja kukkia, lehtiä ja muita kasveja. Nämä erityiset korut sopivat erityiselle päivälle, esimerkiksi häihin tai muihin juhliin. Tietysti korut koristavat ihan tavallista arkipäivääkin!

Jokaisen korun mukana tulee hoito-ohje, minkä avulla saat korusi pidettyä kauniina pidempään. Lasin sisällä olevat kasvit eivät tarvitse hoitoa. Jos et halua ostaa koruja, voit tietysti aina tehdä niitä itse!

Lähde: etsy.comwithroots.bigcartel.comwww.wearableplanter.com

Via: Buzzfeed

Pieni kettu oli jumiutunut päästään lasipurkkiin. Se ei saanut päätään omin avuin pois, mutta onneksi apua sattui tulemaan paikalle. Kaksi miestä näkivät hädässä olevan ketun ja lähestyivät tätä. Kettukin näki miehet ja alkoi kävelemään niitä kohti, ikäänkuin se olisi tiennyt saavansa apua.

Toinen miehistä poisti purkin ketun päästä, jolloin kettu juoksi metsää kohti onnellisena – ja vapaana.

 

Koska miksi ei.

Amerikkalainen yritys nimeltä 3D Babies sen keksi. Kun asiakas lähettää heille sikiöstään 3D-ultrakuvan, he 3D-printtaavat sikiön asiakkaan haluamassa koossa ja värissä ja lähettävät sen sitten paketissa kotiin.

”Kuvittele pitäväsi lastasi sylissä ennen kuin se on edes syntynyt”, lukee yrityksen kotisivuilla.

Tilaaminen on todella helppoa

Ultrakuvan avulla luodaan malli…

… valitaan sopiva väri…

… ja siinä se on – sikiö!

Sen voi laittaa vaikka kaulaan roikkumaan!

Lähde: 3D Babies / Facebook