20 miljoonaa näyttökertaa Youtubessa alle kuukaudessa. Onko Carly Rae Jepsen mahdollisesti uusi Youtuben kautta maailmankartalle noussut tähti?

Ainakin mitä Justin Bieberìin uskominen on niin kyllä. Hän on nimittäin itse tämän uuden löydön takana. Bieber oli löytänyt tämän Kanadassa hitiksi nousseen “Call Me Maybe” -kappaleen netistä ja ottanut Jepseniin yhteyttä sekä tarjonnut tälle kiinnitystä Schoolboy -levy-yhtiössä. Nähtäväksi jää tuleeko Jepsen menestymään Bieberin tavoin tulevaisuudessa.

Carly Rae Jepsenin “Call Me Maybe” -kappaleen musiikkivideon voit katsoa tästä! Videolla esiintyy myös itse Justin Bieber, Selena Gomez sekä Ashley Tisdale.

 

Poptähti Britney Spears on kieltäytynyt 10 miljoonan dollarin palkkashekistä. Spearsille tarjottiin mahdollisuutta päästä tuomaroimaan tai juontamaan ensi syksyllä alkavaa X-Factorin uutta tuotantokautta, mutta tähti on kieltäytynyt paikasta.

X-Factor tarjouksen sijaan, laulaja on harkitsemassa vakituisen esiintyjän paikkaa Las Vegasista.

Billboard.com sivuston mukaan Taylor Swift oli eniten tienaava muusikko vuonna 2011. Kantritähti keräsi huikeat 35.7 miljoonan dollarin tulot.

Suurten tulojen takana on menestynyt “Speak Now” -kiertue, albumimyynnit sekä digitaalinen menestys. Swift jätti taakseen mm.  Lady Gagan, Lil Waynen, U2:n sekä Adelen.

 

 

Näyttelijä Jamie Foxxilla on selvästi tanssiliikkeet hallussaan. Noin 10 vuotta sitten videokameralle kuvatussa materiaalissa Foxx esittää kavereilleen Michael Jackson -tanssiliikkeitään Princen “I Wanna Be Your Lover” tahdissa.

Fox esiintyy videolla ainoastaan alushousut, lenkkarit ja lippis päällään.

Katso video tästä!

Brasilian armeija on päättänyt palkata eläkkeellä olleen sotilaan, Andre Luiz Pinheiron, pukeutumaan Batmaniksi, jotta tämä voisi estää rikollisuutta kaupungeissa joissa sitä on paljon. Pinheiron pääasialliset kohteet olisivat murhat sekä huumekauppa.

Tehtävän tavoite on saada poliisi yhdentymään näihin yhteisöihin, erityisesti esikaupunki alueilla. Vaikkakin asian suunnittelu on yhä kesken, kohderyhmien asukkaat ovat hyväksyneet Pinheiron saapumisen.