Ruoanlaitto saattaa olla haastavaa puuhaa eikä siinä aina välttämättä onnistu toivotulla tavalla. Varsinkaan ensimmäisillä kerroilla. Mokia täytyy tehdä, jotta voi oppia. Kokkaamisen salat oppii siis vaan treenaamalla ahkerasti – tai olemalla luova.

Katso 22 hauskaa kuvaa miehistä ruoanlaittopuuhissa.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Via Pleated-Jeans.com / Epicfail.com

Ne näyttävät piirretyiltä ja photoshopatuilta, mutta eivät ole sitä. Nämä laukut on nimittäin suunniteltu ja toteutettu niin, että äkkiseltään ne muistuttavat kaksiulotteisia sarjakuvamaisia reppuja ja käsilaukkuja.

Suunnittelun takana on parivaljakko Chay Su ja Rika Lin. Tällainen kantokassi kädessä saa varmasti jokaisen vastaantulijan päät kääntymään.

Lisää hienoja luomuksia voi katsella suunnittelijoiden verkkosivuilta Jumpfrompaper.us.

Lähde: jumpfrompaper.usjustsomething.co

Maaliskuussa 2014 Stephanie Latimer  oli melomassa kajakilla Texasin kansallispuistossa Santa Elena Canyonilla, kun hän huomasi kaksi kaverusta aamukävelyllä. Nämä uhanalaiset mustakarhut olivat kiipeämässä jyrkkää kanjonin seinää ylöspäin. Ensin meni emo ja perässä sinnitteli poikanen. Poikaselle tämä homma ei ole niin tuttua, joten sillä meni pieni tovi aikaa selvitä kinkkisestä jyrkänteestä, mutta se pääsi kuin pääsikin lopulta emonsa perään.

16-vuotias Jason Kertson alkoi soittaa (yhtä) kitaraa 7-vuotiaana. Eikä soitinta ole sen jälkeen saatu hänen kädestään pois. 9-vuotiaana poika alkoi esiintyä kahviloissa ja 12-vuotiaana julkaista videoitaan Youtubessa.

Tällä videolla 13-vuotias Jason soittaa Andy McKeen kappaleen Drifting kahdella kitaralla. Toiset sen vaan osaa. Mahtavaa!

Frans Hofmeester on hollantilainen elokuvantekijä. Kun hänen tyttärensä Lotte syntyi, syntyi myös ensimmäinen videopätkä tähän tarinaan. Isä kuvasi tytärtään vastasyntyneestä tytöntylleröstä ikävuoteen 14 ja teki videopätkistä kauniin kollaasin.

Aika vierii hurjaa vauhtia ja erityisesti tämänlaiset videopätkät muistuttavat siitä. Ottakaamme siis ilo irti jokaisesta päivästä.

Evästevalinnat