George Dennehy on mies, joka osaa soittaa kitaraa ilman käsiä. Mies on ilmeisesti menettänyt kätensä jonkinlaisessa onnettomuudessa tai ollut kädetön syntymästään lähtien. Videolla soivan kappaleen nimi on ”The Goo Goo Dolls”.

Käy myös katsomassa miehen Facebook sivut!

Tässä on loistava kuntoilulaite ihmisille, jotka pitävät ratsastamisesta. Korealaiset sanovat laitteen nostavan kuntoasi uskomattoman tehokkaasti ja pääset laitteen avulla liikkumaan helposti eri paikkoihin!

Ostaisitko sinä tämän laitteen?

Juhamatti Niskasaaren alien-taltiointi on ensimmäinen voittaja kesäkilpailussa, jossa etsitään Pohjoismaiden hauskimpia videoita. Joka toinen viikko Suomen katsotuin video palkitaan PS Vita -käsikonsolilla. Olisiko nyt sinun vuorosi pistää vielä paremmaksi ja päästä palkinnoille seuraavassa arvonnassa?

PlayStationin AntiBoredom-kilpailun katsotuin video kaikissa Pohjoismaissa oli viime viikolla kuopiolaisen Juhamatin tekemä video, jossa alien saunoo. Huumori taisi siis upota myös muualla, vaikka videon taustalla onkin perinteisen suomalaisia teemoja.

– Mietimme naiseni kanssa, mikä on Suomen tunnus. Sehän on sauna! Yritimme tehdä vähän pelottavan hauskan videon. Siispä Alien on sitten vatkaamassa taikinaa – saunassa.

Juhamatti saa palkinnoksi PS Vita -käsikonsolin.

– Tuntuu tosi hienolta! Kädet jo tärisevät, kun odotan, että pääsen pelaamaan. Pelaaminen alkaa varmasti Lego Batman 2: DC Super Heroes -pelistä ja jatkuu siitä sitten autopeleihin.

AntiBoredom-kilpailussa on kyse paitsi hauskoista videoista, myös muiden Pohjoismaiden haastamisesta. Syyskuussa jokaisessa maassa yksi video voittaa pääpalkinnoksi Sonyn tuotteita. Mitä enemmän maassa katsotaan videoita, sitä parempi on palkinto.

Vaikka Juhamatin video tyhjensikin pajatson viime kierroksella, tällä hetkellä Suomi on pahasti tappiolla hauskuusbarometrissä. Pistä siis pian paremmaksi ja lataa oma tylsyyttä torjuva videosi tästä linkistä.

Tällä videolla näet, kun suuri jäälohkare putoaa mereen ja aiheuttaa suuren aallon, joka meinaa koitua veneessä olevien kohtaloksi. Miehet olivat kuvaamassa jäätikköä, koska Australialainen turisti oli pyytänyt nähdä jäätikön läheltä. Videon edetessä jäästä alkaa kuulua rusahduksia ja ääniä, jonka jälkeen se romahtaa. Tämä kaunis päivä meinasi koitua miesten viimeiseksi.

Videolla esiintyy Marko Jauhiainen, joka on ollut ennenkin pinnalla vihapuheidensa vuoksi. Marko on mm. kertonut ihailevansa kouluampujia, he ”toivat maailmaan vipinää ja actionia”.

Nyt hän tuntemattomasta syystä päätti naulata kätensä pöytään.