Huang Guofu on 42-vuotias taiteilija, joka kerää suosiota maailmalla. Mies menetti molemmat kätensä onnettomuudessa 4-vuotiaana. Tämä ei kuitenkaan estänyt miestä tavoittelemasta haaveitaan ja tavoitteitaan, joten 12-vuotiaana hän alkoi maalaamaan jaloillaan.

Huangin täyttäessä 18-vuotta, hänen isänsä sairastui erittäin vakavasti ja pojalla ei ollut enää varaa jatkaa koulunkäyntiä. Tästä lähti miehen ammattilaisura maalaajana, sillä miehellä ei käytännössä ollut muita mahdollisuuksia elättää itseään. Mies opetteli maalaamaan myös suullaan ja nykyään hänen taiteensa näyttää aivan käsin maalatulta.

Tässä vielä video:

34-vuotias urheilija kuoli painonnosto kilpailussa 25. päivä elokuuta. Miehen nimi oli Igor Golushkin ja hän yritti nostaa 185 kiloa penkkipunnerruksessa. Urheilija ei kuollut välittömästi tangon pudotessa rinnalle, mutta sydän, kylkiluut ja pallea kärsivät niin suuret vahingot, että mies kuoli myöhemmin sairaalassa.Tällaisissa urheilulajeissa elimistö on erittäin kovilla ja pienikin virhe voi aiheuttaa kaamean lopputuloksen ja pahimmillaan kuoleman.

Tämä viihdyttäjä ansaitsee palkankorotuksen! Miehen limbotaidot ovat täysin loppuunhiotut, kuten ylläolevasta videosta näkee.

Nämä suloiset tytöt rakastavat sitä, kun isä soittaa kitaraa. Ne alkavat aina liikehtiä ja hymyillä heti, kun kuulevat ensimmäisen sävelen. Video kuvattiin 6. elokuuta, jonka jälkeen se ladattiin videopalvelu Youtubeen. Nyt video on kerää huimaa suosiota ja sillä on jo lähes 3 miljoonaa näyttökertaa.

Old Spice-deodorantin mainokset keräävät hurjaa suosiota. Mainoksen tähti Terry Crews sopii klippeihin täydellisesti.

Jos Old Spice rantautuisi Suomeen, menestys olisi taattu.