Leipominen voi olla joillekin haastavaa puuhaa kaikkien mittojen ja ajoitusten kanssa. Tämä kahden aineksen jäätelökakun ohje on niin helppo, että sitä pystyy noudattamaan kuka tahansa.

Tarvitset vain sulanutta jäätelöä ja itsestään kohoavia jauhoja. Vaihtoehtoisesti voit käyttää leivinjauhetta tavallisten jauhojen kanssa. Jos haluat kakusta värikkäämmän, lisää taikinaan suklaamuruja ja strösseleitä.

Joskus sitä löytää videon, jossa kaikki loksahtaa paikoilleen täydellisesti. Tätä videota on erittäin tyydyttävää katsella, sillä siihen on koottu monia hetkiä, jotka hivelevät verkkokalvoja. Istu alas ja anna itsesi levätä viisi minuuttia arjen kiireen keskellä.

Ruokaa syödessä visuaalinen puoli on myös tärkeää erityisesti lasten mielestä. Äiti tekee lapsilleen upeita kouluruokia aina, kun hänellä on siihen aikaa. Annosten laittamisesta on äidin mukaan tullut hänelle harrastus.

Lapset ovat varmasti iloisia saadessaan koulupäivän aikana syödä näin upeita annoksia. Toivottavasti muilla oppilailla ei iske hirvittävän suuri annoskateus!

20

19

18

17

16

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Kuvat: Instagram

On ihanaa, kun esimerkiksi jokin esine sopii täydellisesti yhteen toisen esineen kanssa. Näitä kuvia katsoessa eriyisesti perfektionistit tuntevat sisällään suurta mielihyvää. Tähän artikkeliin on koottu 20 kuvaa tilanteista, joissa perfektionistin kädenjälki näkyy selvästi.

Onneksi maailmasta löytyy näin tarkkoja ihmisiä, sillä ilman heitä eläisimme varmasti sekasorron keskellä!

20
Lähde
19
Lähde
18
Lähde
17
Lähde
16
Lähde
15
Lähde
14
Lähde
13
Lähde
12
Lähde
11
Lähde
10
Lähde
9
Lähde
8
Lähde
7
Lähde
6
Lähde
5
Lähde
4
Lähde
3
Lähde
2
Lähde
1
Lähde

Lähde: Boredpanda

Ruotsalainen Rachel Brathen on tunnettu joogaharrastaja, jolla on melkein kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Uusimmissa videoissaan hänen kaverinaan on pikkuinen vuohi, joka hengailee mukana sujuvasti, kun Rachel tekee joogaliikkeitään.

 

A video posted by Rachel Brathen (@yoga_girl) on

A video posted by Penny Lane (@penny_thegoat) on

A photo posted by Rachel Brathen (@yoga_girl) on

A video posted by Rachel Brathen (@yoga_girl) on

Evästevalinnat