New Orleans on kokenut kovia hurrikaani Katriinan jälkeen. Myrskyn aiheuttaman tulvan takia suurin osa kaupungin väestöstä evakuoitiin, ja jäljelle jäivät vain kovapäisimmät.

Nyt brittiläinen toimittaja Ross Kemp kävi haastattelemassa kahta New Orleansilaista nuorta miestä hieman erikoisin tuloksin.

Ya hear me?

Neverland 2012 on yhdeksäntuntinen minifestivaali, jossa nähdään samalla lavalla Suomen kovimmat elektronisen musiikin soittajat omissa genreissään sekä ulkomaan vieraita. Luvassa koko illan mittainen spektaakkeli, joka pitää nähdä alusta loppuun. Jokaisen DJn ja artistin keikka on höystetty oman näköisekseen erikoisefekteillä sekä visuaalisilla mausteilla.

Näissä bileissä esiintyy mm. Huippusuosittu Dj Orkidea ja Heavyweight DJ’s.

Neverland järjestetään Oulun Teatriassa 3.11.2012.


Venäjällä kuvataan usein mitä ihmeellisimpiä videoita, joista tämä on yksi hyvä esimerkki. Mies hakkaa päätään vasten tiiltä ja hetken päästä hän pyörtyy maahan, oliko tässä taas mitään järkeä?


Näiden ihmisten häissä on ollut erittäin hauskaa, vaikka joihinkin väleihin on sattunut noloja mokia. Ihmisten ottaessa alkoholia tasapaino saattaa heitellä, kuten tämä video hyvin osoittaa. Morsianta kantaessa kannattaa myös olla varovainen ettei juoksentele päin seiniä.

Movie 43 tähtikaarti on erittäin laaja, ja komediaelokuvalle epätyypillinen. Elokuvassa näyttelee mm. Richard Gere, Hugh Jackman, Anna Faris, Gerard Butler, Emma Stone, Halle Berry sekä Sean-William Scott!

Elokuvan tekijät yrittävät rikkoa erikoista ennätystä, he yrittävät saada Movie 43 kielletyksi mahdollisimman monessa maassa.

Evästevalinnat