Pääosassa pomppivat kilit ovat syntyneet vain muutamaa päivää aikaisemmin videon kuvausta. Ne eivät ole ihan tavallisen kokoisia vuohia vaan miniatyyriversioita. Ketterät kilit iloitsevat elämästä oikein kunnolla ja hyppivät sinne tänne. Pienten jalkojen koordinaatiokyky ei ole vielä tietenkään huipussaan, joten ne eivät aina ihan kannattele vuohia. Mutta onneksi maa on lähellä.

Nämä seitsemän koiraa ovat varsinaisia malliyksilöitä hyvin koulutetuista koirista. Kun ne näkevät omistajan tulevan ruokakippojen kanssa paikalle, niin ne järjestäytyvät siistiin riviin odottamaan. Koirat katsovat kärsivällisinä, kun omistaja laskee ruokakipot jokaisen eteen. Sitten kun lupa tulee, niin saa hyökätä ruoan kimppuun.

Humphrey on vasta kahdeksan viikon ikäinen pieni bulldoggin pentu. Kuten pennuille on tyypillistä, ne löytävät leikkikaverin helposti ihan mistä vaan, koska elämä on vaan yksinkertaisesti niin jännää. Humphrey alkaa isotella vesipullolle.

Tämä kissa on niin keskittynyt ulkona oleviin lintuihin, ettei se tajua muusta maailmasta mitään. Se ei anna katseensa herpaantua hetkeksikään. Yksikään lintu ei saa poistua sen näkökentästä.

Omistajat koittavat saada kissan huomiota muualle, mutta turhaan. Silloin jos kissa haluaa tiirailla lintuja, niin silloin se myös tiirailee lintuja.

Tämä video nostaa takuulla hymyn huulille. Yksi onnekas karvaturri on nimittäin päässyt ihan oikealle kampaajalle. Se istuu tuolissa kuin kuka tahansa meistä tukanharjaajista ja nautiskelee, kun ammattilainen hipeltää sen naamakarvoja. Kukapa ei nauttisi.