Kohtalo saattoi 12-vuotiaan Isaacin sekä 13-vuotiaan Dakotahin yhteen. Pojat tapasivat kotiensa läheisyydessä olevalla uima-altaalla, jossa he ystävystyivät samantien. Isaacin ja Dakotahin kaverit alkoivat vitsailla, että he muistuttavat aivan veljeksiä. Silloin Isaac ja Dakotah alkoivat itsekin ihmetellä selvää yhdennäköisyyttä ja kemiaa heidän välillään.

Isaac meni kotiin ja pyysi äitiään istumaan sängylle. Poika kysyi suoraan äidiltään, että onko hänet adoptoitu perheeseen. Äiti alkoi itkemään hysteerisesti, ja silloin Isaac tiesi totuuden.

Dakotah oli asunut koko elämänsä ajan isoäidillään, ja hän tiesi vanhempiensa menehtyneen vuosia sitten. Hän ei kuitenkaan tiennyt olemassa olevasta veljestään. Pojat ovat onnellisia, kun he olivat löytäneet toisensa. He vannovat, ettei heitä erota enää mikään.

Kahden sisaruksensa välissä pötköttelevä koiranpentu Scooby Doo on vaipunut syvään uneen. Yhtäkkiä se uikahtaa kovaan ääneen. Vieressä makaava veikka Pretty Boy herää tähän ja kömpii haparoiden pienten tassujensa avulla pahaa unta nähneen Scooby Doon viereen. Tai oikeastaan päällä. “Ei mitään hätää kaveri hei. Täs me ollaan kaikki sun lähellä.”

Naurussa on sekin hyvä puoli, että se tarttuu ympärillä oleviin ihmisiin. Tämä pieni napero nauraa vanhempiensa ilveilylle niin ihanalla tavalla, että jokainen, joka videon näkee, ei voi olla hymyilemättä. Tästä siis tälle päivälle hieman lisää hymyä vielä mukaan.

Jokainen muistaa lapsuudestaan sen lempilelun, jonka kanssa seikkailuja käytiin ympäri huonetta, oi niitä aikoja!

Taiteilija Edy Hardjo käyttää leluja ja photoshoppia, kun hän luo hauskoja tilannekuvia. Kuvissa esiintyvät supersankarit on nimittäin laitettu arikisiin tilanteisiin, joihin he eivät tavallisesti joudu. Kuvissa grillataan muun muassa vaahtokarkkeja ja Hulk harjoittelee parturitaitojaan.

©Edy Hardjo

©Edy Hardjo

©Edy Hardjo

©Edy Hardjo

©Edy Hardjo

©Edy Hardjo

©Edy Hardjo

©Edy Hardjo

Lähde: Instagram / Facebook

Kaksi kaltoinkohdeltua pitbullia pelastettiin huonoista oloista. Tällä videolla ne pääsevät tutustumaan toisiinsa ja leikiksihän se homma menee. On ihanaa nähdä, miten molemmilla on ilo niin herkässä ja tassut pomppivat ilmassa. Toisella koiralla näkyy kuitenkin vielä pahat arvetkin. Mutta nyt kaikki on hyvin. Onneksi on ystävät, pelastaa monesta.