Silmä tarttuu sisustuksessa heti sellaiseen, joka on vähän erilaista. Parasta tietysti on, jos tämä jokin on käyttötavaraa eikä seinäkoriste. Tässä kuvasarjassa esitellään 20 mitä erikoisinta ja kauneinta ruoka- ja kahvipöytää. Taiteilijat ja suunnittelijat ovat pistäneet parastaan ja keksineet kaikkea aika kivaa. Mikä on sinun suosikkisi? Jätä kommenttisi jutun alle.

1. Keinupöytä

Lähde

2. Lasikuplapöytä

Lähde

3. Puunrunkopöytä

Lähde

4. Kanto, juuret ja lasilevy

Lähde

5. Joki keskellä pöytää

Lähde

6. Ametistipöytä

Lähde

7. Oksia lasin sisällä

Lähde

8. Valtameri pöydässä

Lähde

9. Turbiini kokoustilaan

Lähde

10. Piknik sisätiloissa

Lähde

11. Metallin ja puun yhdistelmä

Lähde

12. Lehtipöytä

Lähde

13. Sulanut suklaapöytä

Lähde

14. Kuupöytä

Lähde

15. Näkymätön pöytä

Lähde

16. Rypistynyt metalli ja lasilevy

Lähde

17. Kultaisia lehtiä lasin sisällä

Lähde

18. Vesipyörteitä pöydässä

Lähde

19. Saari pöydän keskellä

Lähde

20. Säihkyvä pöytä

Lähde

Via Bored Panda

Omistaja laiminlöi todella törkeästi 2 kuukautta vanhaa varsaansa. Hän oli laittanut suitset varsalle melkein heti tämän syntymän jälkeen, eikä ollut koskenutkaan niihin sen koommin. Varsa kasvoi kovaa vauhtia ja suitset jäivät nopeasti sille pieniksi. Omistaja ei löysännyt remmejä vaan antoi varsan kärsiä. Star niminen varsa kärsi pahoista kivuista ja tulehduksista, kun remmit alkoivat painautua sen turvan ja pään sisään.

Onneksi eräs hevostenpelastusjärjestö World Horse Welfare sai soiton kärsivästä eläimestä. He menivät välittömästi tallille, missä varsan kerrottiin olevan. Jokainen hevonen otettiin omistajalta pois. Sen lisäksi omistaja määrättiin kolmeksi vuodeksi hevosenpitokieltoon. Nyt kaikille tilan hevosille ollaan etsitty uusi koti – myös Starille, joka selvisi koetuksesta täysin.

Huomaathan, ettei kuvamateriaali sovi välttämättä kaikista herkimmille.

Star ennen…

… ja jälkeen!

Lähde: World Horse Welfare

Pieni ja viaton Landon-poika laitetaan istumaan kaksostyttöjen väliin, joista toinen vielä on hieman väsyneellä tuulella. Poika on silminnähden hämmästynyt tästä duosta, tytöt näyttävät nimittäin ihan samanlaisilta. Landonin ilme on sellainen, että hetkonen miten näitä voi olla näin monta.

Kukaan ei ollut käynyt tällä vanhalla maatilalla vuoden 1997 jälkeen. Mies peri sen isovanhemmiltaan ja päätti myydä talon. Kun hän kävi tarkastamassa tiloja, hän löysi ihan oikean aarteen. Parasta on se, että kun mies itse oli lapsi, hän leikki isovanhempiensa luona aarteenetsintää. Hän ei osannut arvatakaan, kuinka lähellä se oikeasti olikaan…

Rappusten alla olevan oven takaa se löytyi.

Mies tarkasti taloa sen myymistä varten ja päätti vaihtaa likaisen maton.

Sieltä alta paljastui tämä.

Useista yrityksistä huolimatta hän ei keksinyt koodia.

Joten paikalle kutsuttiin lukkoseppä, joka 30 minuutin tuskastelun jälkeen sai kannen auki.

Kannen alta paljastui sinisiä laatikoita…

… ja paljon muutakin.

Siellä oli rahaa.

Suurin osa laatikoista ja rahoista oli kuitenkin pahasti kastunut. Tämä johtui luultavasti siitä, että pari vuotta aikaisemmin talossa oli tapahtunut vesivahinko.

Salakätkö sisälsi näin paljon kaikkea!

Kolikoita löytyi läjäpäin.

Osa aarteesta oli tehty hopeasta!

Siellä oli myös yksi ruosteinen työkalupakki…

… jossa oli turvassa mummin koruja ja isoisän kello.

Melkoinen aarre!

Lähde: Imgur

Ihan tavallinen talo se onkin. Siinä on vain ihan megahienot jouluvalot, mitkä menee videolla olevan musiikin mukana. Tämän talon kohdalla saa ohikulkijat kyllä muutaman kerran hieraista silmiään!