Useat miehet pitävät suihinotoista, mutta kun hommat on hoidettu vastaan saattaa tulla kiusallinen tilanne, jossa nainen haluaa suudella miestään. Tämä video kuvaa loistavasti kyseistä tilannetta.


Vauvat saattavat pelästyä kovia tai vieraita ääniä, joihin ne eivät ole tottuneet. Videolla isä yrittää saada vauvansa nauramaan, mutta lopputulos onkin hieman toisenlainen.


Melbournessa sijaitseva suklaatehdas piti avoimien ovien päivää ja ihmiset pääsivät ihastelemaan suklaasta tehtyjä taideteoksia. Yksi taideteoksista aiheutti eniten hämmennystä, sillä se heräsi eloon.


Jotkin tytöt hullaantuvat jossain vaiheessa nuoruuttaan japanilaiseen anime-tyyliin. Videolla tyttö laulaa tuntemattoman biisin japaniksi ja kuuntelijat saavat suojata korvansa.


18- Vuotias CammyDee artisti nimeä kantava poika on saanut käsittämättömän syytteen Facebookkiin ja Youtubeen laittamastaan räppivideosta. Poika laulaa kappaleessaan Bostonin pommi-iskusta, sekä haukkuu Valkoista taloa liittovaltion kauhistukseksi.

Syytteissä pojan sanotaan olevan vastuussa vakavasta terrorismirikoksesta ja hänen sanotaan olevan uhka valtiolle, joka tarkoittaa pahimmillaan 20 vuoden vankeusrangaistusta. Ihmiset ovat tällä hetkellä raivoissaan poikaa uhkaavasta tuomiosta, sillä hän on vasta lapsi eikä voinut ymmärtää tekonsa seurauksia. Voit lukea lisää, sekä auttaa Cameron D’Ambrosiota klikkaamalla tästä linkistä!

Pojan biisin sanoitukset eivät sisältäneet tiettyyn asiaan tai ryhmään kodistuvaa uhkaa, eikä valtiolla ole todisteita siitä, että artisti suunnittelisi väkivaltaista tekoa johonkin.