Kaikki eivät ole aina edukseen valokuvissa. Joskus voi vaikka paparazzi yllättää tai hiukset olla muuten vaan huonosti, kun kaveri nappaa kuvan. Silti omasta mielestä huonot kuvat saattavat päätyä nettiin toistenkin nähtäväksi, vaikka niitä ei olisi itse sinne laittanutkaan.

Nämä pidätyskuvat eivät ole ehkä ihan parhaimmasta päästä, mutta annetaan ihmisten olla sellaisia kuin he ovat. Mitä sitten, jos joku tykkää värjätä partansa pinkiksi tai tatuoida naamansa täyteen merirosvojuttuja?

Näille henkilöille pidätys on tullut varmaankin aika yllättäen, eivätkä he ole ehtineet siistiytyä tulevaa pidätyskuvaa varten.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Tällä videolla on jo yli 14 miljoonaa katselukertaa, eikä ihme, sillä nämä iloiset nauravat neloset saavat hymyn kasvoille, vaikka miten olisi huono päivä. Isä pääsee myös paistattelemaan valokeilassa, kun hän heiluttaa ja päristelee naamaansa lasten edessä. Ei voi muuta sanoa kuin, että lapset ovat niin helppoja viihdytettäviä. Nyt näin neljän vuoden videon julkaisun jälkeen mahtaa olla hulinaa tuossa talossa.

Nuorille maistuu kuppi välillä vähän liikaakin. Illan hämärtyessä homma alkaa lähteä lapasesta ja joku kaivaa kännykkäkameran esiin. Keskiyöllä poseeraaminen ja kuvienkatselu on vielä kohtuullisen hauskaa, mutta aamulla saattaa olla tukka sen verran pystyssä, että naama pysyy peruslukemilla kuvien tullessa julki. Näitä erilaisia biletysotoksia löytyy googlettamalla roppakaupalla. Tässä 20 parasta.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Kaksi miestä, yksi kontrabasso, yksi viulu (yksi yllätys-saksofoni videon lopussa) ja pöytä, jossa on lasipurkkeja. Siitä on tämä katubändi tehty.

Jokaisen lasipurkin päällä on lappu, jossa lukee joko artistin nimi tai soittotyyli. Yleisö saa laittaa kolikoita purkkeihin ja sitä mukaa nämä kaksi kaverusta alkavat soittaa kappaleita.

Eikä siinä tietenkään kaikki, sillä lasipurkkeihin ansaitut rahat annetaan lapsille suunnatulle taidekasvatussäätiölle nimeltä Wingspan Arts. Säätiön tarkoitus on auttaa taiteen keinoin nuoria ymmärtämään maailmaa ja itseään paremmin. Ja nimenomaan sellaisia nuoria, joilla ei ole varaa kalliisiin kouluihin.

Tempauksen on toteuttanut cdza-nimellä kulkeva ryhmä.

Pienen pieni kissanpentupalleroinen haluaa leikkiä. Se alkaa härkkiä tassullaan kaveriaan – aikuista kissaa, joka haluaisi nukkua. Pentu tökkii ja mätkii aikansa, kunnes kaveri päättää näyttää, mistä kana pissii. Se vetää pennun nippuun niin, että vain vikinä kaikuu seinillä.

Onneksi pennuissa on se hyvä puoli, että ne eivät loukkaannu henkisesti rajuimmista leikeistä, eivätkä ala murjottaa vaan painavat päälle niin kauan, kunnes nukahtavat.