Kaunotar ja hirviö on vuonna 1991 ensi-iltansa saanut samannimiseen ranskalaiseen satuun perustuva The Walt Disney Companyn animaatioelokuva. Elokuva palkittiin muun muassa Oscarilla parhaasta sävellyksestä ja parhaasta laulusta.

Elokuvasta on tehty uusi ihmisten näyttelemä musikaaliversio, jota tähdittää Harry Potter -elokuvista tuttu näyttelijä Emma Watson. Kaikkien rakastaman klassikon viimeinen traileri on nyt julkaistu ja se saa ainakin meidät huokaisemaan nostalgiasta.

Elokuva saa ensi-iltansa 17. maaliskuuta 2017.

Pienenä tulee kokeiltua kaikenlaisia asioita, joista sitten oppii, mitä kannattaa ja ei kannata tehdä. Tällä videolla pieni poika on hämmentyneenä, sillä hän on juuri leikannut kulmakarvansa pois ja korvannut ne tussilla.

Hermostunut ilme johtuu varmasti myös kulmakarvojen huvittavasta muodosta.

MainTenanT -niminen tanssipari osaa esiintyä tavalla, joka koskettaa jokaista ihmistä. Tällä herkällä 10 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla näemme esityksen, jonka tunnelataus on valtava.

Videota katsoessa herkimmät saattavat jopa puhjeta kyyneliin.

Tiedätkö sen tunteen, kun luulet olevasi yksin ja alat tanssia suosikkihittiäsi tahdissa?

Maanviljelijä kuvastaa hyvin meitä jokaista, kun hän alkaa tanssimaan harjan varren kanssa. Syynä iloiseen tanssiin on se, että mies pystyy kävelemään pitkästä aikaa kunnolla sen jälkeen, kun hänen selkäänsä kohdistui tapaturma.

Maanviljelijä eläytyy selvästi tilanteeseen ja ottaa arkisesta tilanteesta kaiken ilon irti.

Lyhytkasvuista tyttöä kiusattiin koulussa hänen pituutensa vuoksi. Tyttö päätti kuitenkin näyttää kiusaajilleen, ettei välitä lyhyestä pituudestaan. Itsevarma ja suloinen tyttö kuvasi videon, jossa hän tanssii ja näyttää kieltä kiusaajilleen.

Lyhytkasvuisuudesta kärsivät lapset ovat aivan tavallisia ja yhtä energisiä kuin muutkin lapset. Tämä video todistaa viimeistään väitteen todeksi!