Kissa, Thomas O’Malley Flufferpants, voi aika huonosti, kun sen nykyinen omistaja löysi sen kadulta vaeltelemasta. Thomas O’Malley Flufferpantsilla oli allergioita, hengitysongelmia ja sen hammas oli pahasti tulehtunut.

Kissa pääsi eläinlääkäriin ja parani nopeasti. Nyt se hellii uutta ystäväänsä Murkinia, joka myöskin on pelastettu kadulta.

Videolla esiintyvää Tommy-koiraa taitaa vähän jännittää automatka. Etupenkillä istuva koira ei pysty matkustamaan ilman, että omistaja pitää sen tassusta kiinni. Käsi kädessä on turvallisen tuntuista matkustaa koiran mielestä, mutta yksikätisenä on hieman liian vaikeaa ja vaarallista ajaa autoa.

Vaikka koira joutuukin olla ilman turvallista tassunpuristusta, ei se silti näytä luovuttavan saadakseen haluamaansa.

Tara ja Todd Storch käyvät läpi suurta surua, mitä kenenkään vanhemman ei tulisi koskaan kokea elämässään. He menettivät 13-vuotiaan tyttärensä Taylorin, joka menehtyi hiihto-onnettomuudessa. Hänen sydämensä silti sykkii jonkun toisen ihmisen ruumissa. Taran suurena toiveena on kuulla tyttärensä sydämensyke vielä kerran.

Patricia Winters on kahden lapsen äiti. Hänen sydämensä toiminta alkoi heikkenemään toisen lapsen syntymän jälkeen. Hän oli todella huonossa kunnossa, eikä voinut muuta kuin levätä ja toivoa, että joku luovuttaisi hänelle elimen.

Pian luovuttaja löytyikin. Patricia sai 13-vuotiaan Taylorin sydämen. Sen ansiosta hän pystyy olemaan taas äiti lapsillensa.

Pitkän etsinnän jälkeen Tara löysi Patrician, jolla hänen tyttärensä sydän on. Tilanne on koskettava, kun vanhemmat kuulevat kuolleen tyttärensä sydämenlyönnit vielä viimeisen kerran.

Tässä on yksi päivän ihanimmista näyistä. Pieni yorkshirenterrieri Rilo pötköttää omistajansa kasvojen vieressä ja silittää hellästi tämän poskea. Tuon voimalla kuka tahansa ihmisolento jaksaa pakertaa taas pitkän päivän. Ei ihme, että koiratkin siitä niin nauttivat. Me kaikki kuitenkin tarvitaan hellyyttä ja kosketusta.

Moni varmasti tietää sen tunteen, kun kaasupolkimen painaa pohjaan ja adrenaliini valtaa kehon. Jokaisen olisi kuitenkin hyvä miettiä, että onko kaikki todella sen arvoista. Kovissa nopeuksissa kuolema voi olla vain sekuntien murto-osien päässä. Aina edes omilla ajotaidoilla ei ole merkitystä, sillä liian nopeasti liikkuva ajoneuvo saattaa hämätä muita autoilijoita, ja täten tuottaa kohtalokkaita arviontivirheitä.

Poliisi on nyt julkaissut pysäyttävän tallenteen moottoripyöräonnettomuudesta, jossa mies törmää kohtalokkaasti autoon ja menettää henkensä. Julkaisun avulla pyritään muistuttamaan kaikkia liikenteessä olevia olemaan varovaisia ja ajamaan nopeusrajotusten mukaisesti.

Video ei välttämättä sovi herkimmille katsojille.