Tämän Ruotsissa sijaitsevan järven jää on tasainen, 10 cm paksu ja täysin läpinäkyvä. Luistelijat näkevät täydellisesti järven pohjan ja vedessä uiskentelevat kalat. Kokemus on varmasti näille onnekkaille luistelijoille mieletön. Koiratkin pääsevät kirmailemaan jäällä eikä niiden tassut näytä lipsuvan yhtään.

Tätä erikoista ääntä, jota kuullaan eri puolilla maailmaa, alettiin tutkia jo 1970-luvulla. Tosin tuloksetta. Ääni on matala ja sen kuulee vain osa ihmisistä. Sitä on epäilty eräänlaiseksi tinnitukseksi eli korvien soimiseksi, mutta se ei selitä, miksi ääni kuuluu tietyissä paikoissa.

Huminaa on kuvattu saapuvan myrskyn kaltaiseksi ääneksi tai kaukaisen moottorin hurinaksi.

Kaikista tutkimuksista huolimatta huminan alkuperää ei ole selvitetty.

Nämä rohkeat miehet ovat lähteneet bussikyydillä Himalajaa ylöspäin kuuluisaa ja vaarallista Alwas-Killar-tietä pitkin. Tie sijaitsee Pangi Valleyssä Intiassa. Videolla näkyy, miten lähellä jyrkänteen reuna on ja miten pitkä pudotus siitä on alas. Tämä kyyti ei sovi ihan jokaiselle.

Kyllä lähtee!

Naisten Hairy Legs Club on positiivinen sivusto, jolla naiskäyttäjät voivat julkaista kuvia ajamattomista jalkakarvoistaan. Täytyy sanoa, että monessa mielessä aika rohkeaa, vaikka kyseessä on niinkin normaali asia kuin karvat, joita löytyy kaikilta.

Mutta siis kuinka useasti karvajalkaisia naisia näkee missään? Näitä katsellessa tuntuu kuin tirkistelisi salakuvia. Tosi hienoa kieltämättä!

hairy legs5

hairy legs1

hairy legs2

hairy legs3

hairy legs4

hairy legs6

hairy legs7

hairy legs8

hairy legs9

hairy legs10

hairy legs11

hairy legs12

hairy legs13

hairy legs14

hairy legs15

hairy legs16

hairy legs17

hairy legs18

hairy legs20

hairy legs21

hairy legs22

hairy legs23

hairy legs19

Jos tykkäät katsella karvaisia naisia, kainalokarvakuvat löytyvät täältä!

Lähde: Hairy Legs Club

Itävallassa sijaitsevassa Grüner See -järvessä on todella kirkasta vettä. Järvi on siitä poikkeuksellinen, ettei se ole siinä aina. Nimittäin keväisin vuorilta valuu sulanut lumi vetenä alaspäin, jolloin järvi alkaa tulvia. Alle jäävät polut, penkit, sillat ja kaikki muukin. Paikka on erittäin suosittu sukeltajien keskuudessa, sillä vesi on kirkasta ja paikka muutenkin romanttinen ja kaunis eri tavalla kuin muut järvet.

Evästevalinnat