Kaikessa mitä tekee, ei aina tarvitse olla jotain syvempää merkitystä. Nämä kaksi miestä päättivät alkaa koristella muhkeita partojaan mitä kummallisimmilla asioilla, kuten kumiankoilla ja mustikoilla. Nyt he ovat keränneet valtavasti seuraajia hassuilla kuvillaan, eikä mikään ihme, ovathan nämä nyt omalla tavallaan melko veikeitä!

 

A photo posted by The Gay Beards (@thegaybeards) on

A photo posted by The Gay Beards (@thegaybeards) on

A photo posted by The Gay Beards (@thegaybeards) on

A photo posted by The Gay Beards (@thegaybeards) on

A photo posted by The Gay Beards (@thegaybeards) on

A photo posted by The Gay Beards (@thegaybeards) on

A photo posted by The Gay Beards (@thegaybeards) on

A photo posted by The Gay Beards (@thegaybeards) on

Monissa häissä ennen morsiamen saattamista alttarille pikkutyttö heittelee kukkien terälehtiä käytävälle. Jennifer Briskin kuitenkin oli niin läheinen isoisänsä kanssa, että hääpäivänään 1.10. kukkien terälehtiä heittelikin hänen isoisänsä!

Briskin kertoo, etää on aina tiennyt, että haluaa isoisälleen tärkeän ja erityisen roolin häissään. Briskin ja hänen isoisänsä ovat todella läheisiä ja näkevät joka viikko, jolloin he muun muassa keskustelevat pörssikursseista, isoisän päivistä suosittuna DJ:nä Savannahissa ja Fitbitistä.

Isoisän ja lapsenlapsen huumorintäyteisestä ja läheisestä suhteesta kertoo, että kukkais-isoisä päätyykin heittelemään terälehtiä käytävän vieressä istuvien vieraiden päälle joka teki koko jutusta entistäkin hauskemman!

jenna-sex3

Kerrostaloasunnossa asumisessa on useita hyviä puolia, mutta ehdottomasti huonoimpiin puoliin kuuluu jos naapurien lemmenleikit kantautuvat omaan kotiin, varsinkin jos itse on yksinäinen. 19-vuotias Jenna Levine ei saanut unta naapuriensa kovaäänisen puuhastelun takia ja päätti sujauttaa tämän lapun heidän ovensa alta.

”Hei naapuri,

Yrittäisitkö ystävällisesti harrastaa seksiä vähän hiljempaa. Jotkut meistä yrittävät nukkua ja välttyä muistutukselta kuinka yksinäinen on.. Rakastele kaikin mokomin niin paljon kuin haluat. Tee se vain vähän matalammalla äänenvoimakkuudella. Kiitos!”

Hetken kuluttua Jenna kuuli koputuksen omalta oveltaan. Oven alta oli sujautettu naapureiden vastaus ja Jenna oli varma, että vastaus olisi töykeä ja ärsyyntynyt.

Voitte kuvitella hänen ihmetyksensä, kun oven alta olikin sujautettu suklaalevy ja todella ystävällinen kirje.

”Parhain naapuri,

Olen todella, todella pahoillani. En tajunnut, kuinka kovaääninen olin ja tiedäthän, joskus kovaäänisen seksin harrastaminen on aika kuumaa, muttei tietenkään kustannuksellasi, josta pyydän mitä vuolaiten anteeksi! Olen todella, todella pahoillani ja toivon ettei tätä ole käynyt useammin ja kiitos uskomattomasta ja hauskasta kortistasi. Lupaan rakastella huomattavasti matalammalla äänenvoimakkuudella tästä lähtien. Äläkä huoli, et tule olemaan yksin ikuisesti. Kohtaat vielä sen oikean henkilön. Olin itse sinkku 18 vuotta.

Haha. Nöyrimmät anteeksipyyntöni vielä kerran.

Anteeksi, huone 338″

Jennan twiitti on kerännyt jo 49 000 uudelleentweettausta ja mikä parasta kaikessa; lappu toimi eikä Levine ole enää kuullut naapureidensa rakastelua!

Joskus ihmiset tekevät asioita, joita ei vain voi uskoa todeksi. Lapset olivat upottaneet Pascal-koiran liimaan ja se oli kuolemaisillaan, kunnes pelastajat löysivät sen ja pääsivät apuun.

Tällaista tekoa on vaikea ymmärtää ja sitä ei voi laittaa vain nuoruuden piikkiin. Lasten teko lähtee luultavasti huonoista kotioloista / kasvatuksesta, joka heijastuu muiden kaltoinkohtelemisena. Joka tapauksessa koira saa nyt hyvää huolenpitoa ja liima saatiin poistettua samalla, kun turkki ajettiin pois.

Näiden eläinten ystävyyssuhde on sanoinkuvaamattoman ihana.

Thoa Bui pelasti pienen hylätyn kissanpennun ja adoptoi sen itselleen. Kissa ei kuitenkaan suostunut syömään mitään ja se olikin nääntymässä nälkään. Tilanne kuitenkin muuttui täysin, kun Lilo-husky asteli mukaan kuvioihin. Parivaljakosta tuli heti erottamattomat ystävykset ja kissa pääsi myös muiden huskyjen seuraan.

Videota katsoessa voisikin sanoa, että kissanpentu pitää itseään varmasti enemmän koirana kuin kissana.

Kitten Thinks She’s A DogKitten rescued in California thinks she is a dog after being raised by a husky.

Evästevalinnat