Joskus vastaan tulee esityksiä, jotka ylittävät kaikki odotukset ja tämä esitys on yksi niistä. Esityksessä kaksi tanssiaa käyttää apunaan valoja, jotka tuovat suoritukseen kauniin ja koskettavan fiiliksen.

Tällaisen esityksen harjoitteleminen vaatii useita kuukausia ja jopa vuosia yhteistyötä, ennen kuin kaikki sujuu täysin musiikin tahdissa.

Esitys kertoo sielun purkautumisesta sekä pakenemista, jota valkoiset valot kuvastavat.

Joskus kaikille tulee sellainen olo, että on mukava mennä vain omiin oloihinsa pois kaiken kiireen ja stressin keskeltä. Sellainen olo tuli myös Australiassa asustavalle Chris-lampaalle, joka päätti lähteä luoliin piileskelemään viideksi vuodeksi. Tuli kuitenkin aika, jolloin sen oli pakko tulla ihmisten ilmoille, sillä sen villasta oli tullut liian suuri taakka kannettavaksi.

Tässä on Chris.

Ihmiset olivat jonkin aikaa ilmoittaneet nähneensä jättläismäisen lampaan, mutta kukaan ei uskonut tätä todeksi.

Chris oli onnistunut piileskelemään 5 vuotta luolissa ja metsässä, jonka jälkeen se löydettiin.

Keritsemisen Australian mestari Ian Elkins kutsuttiin paikalle ja hän otti tehtävän iloisesti vastaan.

Mestari ei ennen ollut kohdannut tällaista haastetta.

Yleensä lampaan keritsemisessä menee noin 10 minuuttia, mutta Chrisin keritsemiseen kului kuitenkin yli 40 minuuttia.

Jossain tuon kaiken villan keskellä on lammas.

Lammas oli varmasti helpottunut saadessaan tuntea tuulen vireet ihollaan pitkästä aikaa.

Villaa kertyi yli 40 kiloa ja siitä määrästä saisi tehtyä noin 40 aikuisten villapaitaa!

Tässä Chris on keritsimisen jälkeen. Sen pään ympärille laitettiin antiseptistä ainetta, joka suojaa sitä tulehduksilta.

Lampaalle oli varmasti suuri helpotus saada 40 kiloa villaa pois päältään.

Via: Wimp.com

Kuvat: Twitter.com

Arvet muistuttavat meitä kauan aikaa sitten tapahtuneista tilanteista, jotka useasti olisi vain mukava unohtaa. Flavia Carvalho auttaa ihmisiä, jotka ovat kokeneet perheväkivaltaa tekemällä arpien päälle kauniita tatuointeja.

Flavia tekee ilmaisia tatuointeja myös naisille, jotka ovat sairastaneet rintasyövän.

“Kaikki alkoi pari vuotta sitten, kun asiakkaani halusi peittää vatsassaan olevan valtavan arven.”

“Asiakas kertoi minulle, että hän oli yökerhossa ja kun hän kumartui mies, joka kosi häntä iski naista veitsellä vatsaan.”

“Asiakkaani liikuttui suuresti nähdessään valmiin tatuoinnin ja se kosketti myös minua syvästi.”

“Eräs tarina kosketti minua kuitenkin eniten. 17-vuotias tyttö oli ollut väkivaltaisessa suhteessa vanhemman miehen kanssa ja halusi peittää arpensa.”

“Kun mies halusi erota tytöstä hän sopi tapaamisen ja puukotti 17-vuotiasta tyttöä vatsaan muutamia kertoja, jonka jälkeen hän raiskasi tytön.”

Flavia tekee myös ilmaisia tatuointeja naisille, joilla on ollu rintasyöpä.

Alla oleva tatuointi peittää luondin aiheuttaman arven.

Hieno ja tärkeä tatuointi arven päällä auttaa unohtamaan ikävät muistot ja jatkamaan eteenpäin elämässä.

Kuvat: Facebook.com

Via: BoredPanda

87-vuotias Baddie Winkle on kerännyt valtavan seuraajamäärän Instagramissa. Mummolla on tällä hetkellä yli 1,5 miljoonaa seuraajaa ja fania, jotka haluavat olla samanlaisia kuin hän.

Baddie Winkle ei paremmin jarruttele elämässään, sillä hän käy muun muassa baareissa, keikoilla ja uimarannoilla. Baddie teki muutoksen elämässään, kun hänen miehensä kuoli heidän 35-vuotis hääpäivänä. Mummo päätti, että aikoo elää täysillä ikäänsä katsomatta ja päätös oli nähtävästi todella kannattava.

Tässä pieni katsaus Baddien elämään:

Baddie Winkle on todiste sille, että ikä on vain numero.

Kuvat: Instagram

Koirien vaisto on omaa luokkaansa ja ne huomaavat tämän vuoksi yleensä asioita, jotka ovat pielessä. Tässä pääset tutustumaan Pui-koiran uskomattomaan tekoon, joka pelasti vauvan hengen.

Pui etsi ruokaa kaatopaikalta ja se huomasi valkoisen pussin. Koira vaistosi, että pussin sisällössä oli jotakin merkittävää, joten se kantoi sen kotiin omistajansa ovelle ja alkoi haukkumaan.


Lähde

Puin omistajan veljentytär kuuli koiran äänen ja riensi katsomaan, mistä on kyse. Kun tyttö avasi pussin hän järkyttyi, sillä sen sisällä oli vastasyntynyt vauva. Vauva kiidätettiin vauhdilla sairaalaan. Lääkärit huomasivat, että vauva oli syntynyt 2 viikkoa etuajassa ja se painoi vain 2,5 kiloa.


Lähde

Vauvan oli hylännyt teinityttö, joka ei pystynyt huolehtimaan siitä. Onneksi Pui löysi lapsen ja tämän ansiosta pelasti myös sen hengen.


Lähde

Pui sai palkinnoksi mitallin ja sen perhe sai 300 dollaria. Rahat tulivat suureen tarpeeseen, koska Pui-koiran perhe on köyhä.


Lähde

Koirien vaistot ja uskollisuus ihmisiä kohtaan ovat vertaansa vailla.

Via: Huffingtonpost.com