Yhteensä niitä on kolme, mutta vain kaksi päättää hypätä vettä täynnä olevaan tiskialtaaseen vähän pulikoimaan. Ne sujahtelevat sinne tänne ja sukeltelevat pienessä altaassa eestaas. Nämä iloiset kaverukset ovat kyllä aika suloisia.

Toisilla kolmevuotiailla on käpyhevosia, toisilla ihan oikeita.

Rohkea ja reipas Emma-tyttönen taluttaa tietä pitkin ihan ikiomaa hevostaan Cinnamonia. Hevonen seuraa todella nätisti perässä ja tottelee kiltisti. Eikä Emmaakaan hirvitä yhtään, että metrin päässä takana tulee 500 kiloa hevosta. Ihana kaksikko!

Orava on kovan päätöksen edessä. Miehen kädessä on muhkea maapähkinä, jota hän on tarjoamassa kurrelle. Orava ei kuitenkaan tiedä, onko pähkinä riskin ottamisen arvoista. Sitä pelottaa lähestyä miestä, mutta voi että, miten paljon se haluaisi pähkinän itselleen.

Tällä videolla näemme, kuinka orava suoriutuu tästä vaikeasta päätöksestä.

Juhliminen on rankkaa puuhaa. Sunnuntai-aamuna sitä saattaa herätä pökkyrässä keittiön pöydän alta, tyhjäksi juotu jaloviinapullo vierellä. Sitten sitä alkaa miettiä, että missähän sitä ollaan eilen oltu, kunnes pikkuhiljaa tapahtumat eiliseltä alkaa muistua mieleen. Siinä vaiheessa yleensä päätetään, ettei juo enää ikinä, mutta silti sitä ollaan taas ensi lauantaina kolmen aikaan yöllä läheisessä kapakassa laulamassa kilpaa aikuista naista. Mutta hei, ei se mitään – sitä tapahtuu meille kaikille. Kyllä välillä pitää päästä vähän nollaamaan.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde


Lähde

Via: Viralnova

Norman-koira makaa tyytyväisenä ja raukeana isäntänsä vieressä sohvalla. Sitten isäntä alkaa laulaa. Norman ei kestä kuunnella tuota hirveää ulinaa ja haluaisi, että mies lopettaa sen heti. Mutta ei, mies ei lopeta vaan jatkaa jokaisen säkeistön ihan loppuun asti.