Kyllä siinä olisi itse kullakin ihmettelemistä, kun oman kodin pihalle ilmestyisi yhtäkkiä itsenä kokoinen hökötys. Ja sitten se vielä ottaa videokuvaa. Salakuvaa.

Nämä kaksi pientä pörröistä havaitsevat tämän omituisen hökötyksen oman kolonsa vieressä, kotipuussa. Toinen kavereista on vähän enemmän kiinnostunut tästä, ja se yrittääkin nokkimalla saada selville, mitä tapahtuu.

Tämä mies ei ehkä pääsisi laulukilpailussa yksin jatkoon, mutta kenties karvaisen ystävän avulla heistä tulisi hyvä duo. Saksanpaimenkoira Maximus innostuu nimittäin ulvomaan joka kerta, kun sen omistaja alkaa laulaa. Tai ehkä se ei kestä isännän kailotusta…

Yhdeksän pientä 7-viikkoista riiviötä pääsee ulos peuhaamaan äitinsä kanssa. Emo pomppii ja juoksee karkuun, ja pennut yrittävät seurata mukana. Hellää leikkimistä, mutta vauhdikasta menoa. Ihanat!

Tämä pallokalalaji tekee ison työn houkutellakseen naaraita lähelleen. Se heiluttaa pyrstöään 24 tuntia vuorokaudessa viikon ajan saadakseen tämän upean kuvion luotua ja pitääkseen sen kunnossa, ettei merivirrat sotke sitä.

Kun naaras valitsee sopivan uroksen, se laskee munansa kuvion keskelle. Sitä, miten naaras uroksensa ja kuvionsa valitsee, ei tiedetä. Semmoisia on naaraat.

Charlie-beagle osaa auttaa emäntäänsä ja isäntäänsä vauvanhoitopuuhissa. Se keinuttaa tassullaan häkkisänkyä. Ainakin tässä vaiheessa se kenties tarvitsee vielä ohjeita siihen, mutta ehkä jo vähän ajan kuluttua koira oppii tekemään keinutuksen itse. Lopulta vauvakin nukahtaa.