Sweety ja Tricia ovat sokeita. Eläinsuojeluyhdistys otti nämä kaksi yksinäistä kaveria hoivaansa, sillä ne meinattiin lopettaa. Tällä videolla lehmät tapaavat ensimmäisen kerran. Kovasti näyttää siltä, että nämä otukset ymmärtävät toisiaan heti. Molemmat tietävät, että tunnistellen ja haistellen tässä tutustutaan, ja että lähelle saa tulla. Onnelliset ystävykset.

Kaikkihan me tiedämme, että koirat juovat lipomalla vettä kielellään. Mutta onko se sittenkään niin yksinkertaista?

Tämä hidastettu video paljastaa, kuinka koirat kauhovat vettä suuhunsa janon sammuttaakseen.

 

”Selfie päivässä” -projektit ovat tulleet tutuksi jo ympäri maailmaa. Ihmiset ottavat itsestään kuvan joka päivä ja kokoavat ne videolle. Yleensä ensimmäisen ja viimeisen kuvan välillä on noin vuosi, mutta osa jaksaa jatkaa harrastusta pidempään.

Tämä mies aloitti projektinsa syyskuussa 2006 ja jatkoi elokuuhun 2014, minkä jälkeen hän kokosi videon. Hän aikoo silti jatkaa kuvaamista.

Ei ole pitkä aika siitä, kun varoiteltiin kuvan laatimisesta nettiin. Että sieltä se sitten päätyy ties minne; henkilöllisyys varastetaan ja talo kaupataan lomamatkan aikana. Mutta nykyään kaikki on toisin. Ei pelota enää.

Parasta tässä kaikessa on ehkä se, että netti mahdollistaa tirkistelyn muiden ihmisten elämään, siis sellaisessa positiivisessa mielessä. Tässä Reykjavíkin poliisin Instagram-tili, joka on pullollaan eläimiä, herkkuja ja hassuttelukuvia. Se ikään kuin näyttää, että kyllä se on ihminen siellä virkavaatteiden allakin.

Via Like A Boss / Bored Panda

Farmari löysi pienen oranginpoikasen ja päätti kasvattaa tämän itse. Se oli kuitenkin erittäin huono idea, sillä eihän hänellä ollut mitään käsitystä siitä, kuinka ne elävät. Vaikka hän yritti pitää huolta orangista, niin hän vain teki sen olon todella ikäväksi. Farmari nimittäin sitoi pienen oranginpoikasen narulla kiinni tolppaan, mikä oli keskellä pientä ja ankeaa betonirakennelmaa. Sen lisäksi oranki sai aivan väärää ravintoa. Herkullisten hedelmien sijasta se sai vain riisiä ja tofua. Voisi kai jopa sanoa, että oranki eli vankeudessa.

Onneksi farmari tuli järkiinsä ja ymmärsi orangin kärsivän. Hän luovutti tämän eläinsuojeluyhdistykselle, jotka hakivat pienen luontokappaleen turvaan. Tilanne on koskettava, kun oranki kapuaa pelajastajansa syliin, ikään kuin tietäen hänen vievän tämän turvaan.

Seuraavat kolme vuotta oranki saa elää turvallisessa ja hyvässä ympäristössä muiden orankiystäviensä kanssa. Se opetetaan sopeutumaan luontoon, jotta se on valmis vapautettavaksi tulevaisuudessa.