Tiesitkö, että jokaikinen kaupanhyllyillä olevista mehuista ja smoothieista on pastöroitu eli kuumennettu? Se tappaa bakteereita, mutta samalla juomasta katoaa tärkeitä vitamiineja, mineraaleja ja entsyymeitä. Mehuihin lisätään myös aineita, jotka pidentävät tuotteen säilyvyyttä, osaan jopa sokeria tai makeutusaineita.

Nyt Helsinkiin on avattu kaksi Sun Smoothie Baaria (Hakaniemen ja Hietalahden kauppahalleihin), joita pyörittää kaksi suomalaista 24-vuotiasta nuorta miestä Teppo Halonen ja Kim Hannelius. Kaikki mehut on puristettu aamulla itse ja marjat haetaan suoraan viljelijöiltä ja poimijoilta.

Kaikki juomat tehdään tilauksesta eli yksikään juoma ei seiso valmiina vitriinissä.

Mukaan saa myös isomman pullon mehua.

Tuoreista aineksista kroppa saa kaiken tarvitsemansa.

Maistiaisia.

Tuotevalikoima riippuu aina vuodenajasta. Lisukkeina löytyy myös muun muassa proteiinia ja kofeiinia.

Vihreä avokado-pinaatti-smoothie on monen suosikki.

Nam!

Kuvat: Instagram (@sun_smoothie_bar)

Plussana juomissa on myös se, että niihin jää koukkuun. Syksyn ja talven runtelema kroppa kiittää siitä isosti.

Tätä artikkelia vilauttamalla esimerkiksi kännykänruudulta, saat marraskuun ajan kaksi normaalin kokoista smoothieta 10 eurolla!

Eteläkorealaisen artistin Stonehousen luoma maalaus kuvaa elämää vauvasta vanhuuteen. Nainen kehittyy taaperosta aikuiseksi minuuteissa, ja Stonehousen taitavaa siveltimenkäyttöä voi vain ihailla. Video ladattiin Youtubeen elokuussa, ja se on saanut jo yli viisi miljoonaa katselukertaa.

Pahinta, mitä yhdellekään vanhemmalle voi tapahtua, on menettää oma lapsensa. Sitä tuskaa ja surua on vaikea edes kuvitella.

13-vuotias Anna van Keulen menehtyi auto-onnettomuudessa. Tytön unelmana oli tulla tunnetuksi pianistiksi. Sureva isä halusi auttaa tytärtään saavuttamaan tämän toiveen, ja hän latasi Youtubeen videon, jolla Anna soittaa pianoa viimeisen kerran. Isä toivoi Twitter-viestissään apua muilta, jotta Anna saavuttaisi sen, mistä niin kovasti haaveili. Samalla myös vanhemmat ja sisarukset saavat pientä lohtua suruunsa.

Vihdoin saamme vastakohdan aikaisemmalle artikkelille ”13 kuvaa, jotka saavat järjestelmälliset ihmiset hulluiksi!

Näitä kuvia katsellessa sisäinen perfektionisti huutaa ilosta ja elämä pysähtyy hetkeksi ihan paikalleen. Tässä on siis 30 kuvaa, joissa kaikki on juuri niin kuin kuuluukin.

Lähde: 9gag

Sokea Angel-hevonen joutui elämään kiertolaisen elämää. Sitä yritettiin pitkään myydä huutokaupoissa, mutta turhaan.

Onneksi kuitenkin pelastajat saivat kuulla tästä, ja Angel löysi oman tallinsa, jossa sen sokeutta ei pidetä riesana. Tällä videolla Angel esitellään sen uudelle kaverille, aasille nimeltä Little Dee. Little Deen tarkoitus on toimia Angelin silminä. Myöhemmin aasin kaulaan kiinnitetään kello, jotta hevosen on helpompi seurata sitä. Mutta ei vielä. Ensin tutustaan.

Näyttää siltä, että näistä kahdesta tulee aika hyvät ystävät.

Evästevalinnat