TurboRoo niminen pikkuhauva syntyi ilman etujalkoja. Sen omistaja ei halunnut pitää sitä, joten luovutti koiran eläinsuojeluyhdistykselle. Siellä nainen nimeltä Ashley Looper rakastui koiraan ja adoptoi sen itselleen.

Ashley rakensi koiralle hataran ja väliaikaisen viritelmän, joka kannatteli koiran eturuumista. Hän kuitenkin tiesi, että koira tarvitsisi laadukkaamman apuvälineen liikkumiseen, joten pyysi apua sosiaalisessa mediassa.

Eräs suunnittelija tarjoutui tekemään pikkukoiralle ihan ikioman pyörätuolin. Hän käytti apunaan skeittilautaa, josta sai renkaat pienen pieneen pyörätuoliin. Nyt pikkuinen tepastelee ympäriinsä pyörätuolinsa kanssa, eikä sitä pysäytä mikään.

 

Katso, kun TurboRoo kävelee pyörätuolinsa kanssa:

Se on niin hämäävä. Se näyttää ilmalta. Se näyttää siltä, että sen läheisyydessä leijuisi tavaroita – laseja, kaukosäätimiä, kirjoja. Ei ihme, että sen tarkoitusta on niin vaikea ymmärtää.

Kissat nököttävät lasipöydän alla ja yrittävät vimmatusti saada käsiinsä pöydän päällä olevaa tavaraa. Tassut viuhuvat ja heiluvat vasten lasia, mutta tavara pysyy paikallaan. Höpsöjä. Ainakin omistajilla on hauskaa.

Nainen löysi vaatekaapistaan aikamoisen yllätyksen. Siellä majaili opossumi eli iso pussirotta, joka piileskeli jätesäkissä. Naisella ei ollut mitään hajua, miten eläin oli päässyt sinne – eikä hän tiennyt, miten saada se sieltä pois, sillä eläin näytti aika vihaiselta.

Lopulta syy opossumin sähinään selvisi, sillä pussissa piileskeli myös 9 poikasta. Kaikki pääsivät lopulta onnellisesti ulos turvaan. Emo kantoi poikaset selässään kohti metsää ja uutta pesää.

“Jes, vihdoinkin omaa aikaa, kun omistaja lähti töihin.”

Nämä kissat ovat luulleet olevansa yksin ja toteuttaneet asioita, mitä ei kehtaisi tehdä omistajan ollessa paikalla. Vähän painimatsia, laatikoiden tutkimista ja koiran kanssa halailua – kaikkea sellaista, mistä ei saa jäädä kiinni.

Mutta miten naamat vääntyykään, kun kisut yllätetään, ja ne jäävät kiinni itse teossa?

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

Via: BuzzFeed

Ensin käytävältä kuuluu, kun erään nelijalkaisen kynnet rapisevat lattiaa vasten. Sitten kulman takaa ilmestyy iso peti ja lopuksi sitä nöyrästi kantava vinttikoira. Tämä suloinen otus on sitä mieltä, että peti on kertakaikkisesti sentään laitettu väärään paikkaan. Oikea paikka on olohuoneessa, isojen ikkunoiden vieressä, auringonpaisteessa. Siinä on hyvä olla ja ottaa päiväunet.