Segway on yhdysvaltalaisen Dean Kamenin kehittämä kulkuneuvo, joka toimii akulla. Laitteessa on tasapainottava järjestelmä, joka pitää sen liikkuessa pystyasennossa. Tai niin sen ainakin pitäisi pitää. Näemmä suhteellisen moni kokee laitteen käytön helpoksi, mutta alle puolen minuutin he syleilevät vaakatasossa nurmikkoa tai asfalttia.

Polar Pen on uusi innovaatio, joka vie kirjoittamisen ja piirtämisen aivan uudelle tasolle! Kynä toimii magneeteilla, joka antaa sille todella paljon uusia mahdollisuuksia, mihin tavallinen kynä ei pysty.

Keksintö on kerännyt lahjoituksina jo huimat 229 tuhatta dollaria, vaikka tavoitteena oli saada vaivaiset 14 tuhatta dollaria.

Tuotetta voi paremmin tarkastella tästä osoitteesta: www.kickstarter.com/polar-pen

Syksyisin ja talvisin koirille riittää tekemistä, kun lehdet putoilevat maahan ja jossain vaiheessa myös lumi ilmestyy maahan. Videolla näet erittäin iloisen siperianhuskyn, joka temmeltää ympäri lehtikasaa iloisesti.

Kasa oli niin suuri, että välillä koiraa ei edes näkynyt sen seasta. Tätä katsoessa olisi tehnyt itsekin mieli mennä samaan lehtikasaan riehumaan.

 

Kissat ovat uteliaita eläimiä, jonka takia niistä ladataan nettiin hauskoja videoita päivittäin. Tällä videolla kissa työntää pärstänsä useaan otteeseen imuriin.

Kissan kuono meni lähes kokonaan imurin suuaukon sisään, mutta eläimen mielestä se taisi tuntua hauskalta.

Nyt on viikonloppu ja moni on varmasti lähdössä ulos viettämään iltaa kavereidensa kanssa. Kohtuus on kuitenkin hyvä muistaa kaikessa, sillä muuten saatat katua illallla tehtyjä päätöksiä.

Tämä kuva todistaa, että kaljalla on myös hyviä vaikutuksia, kun sitä nautitaan kohtuudella. Kahvia juodessa osaat tehdä parempia päätöksiä, mutta jos juot liian paljon toleranssisi kasvaa ja joudut nauttimaan sitä enemmän saavuttaaksesi saman nautinnon.

Evästevalinnat