Koskettavalla videolla äiti vuodattaa kyyneleitä, kun hänen tyttärensä näkee hänet ensimmäistä kertaa. Brasilialainen kaksivuotias Nicolly Pereira syntyi sokeana sairastaen glaukoomaa, eli silmänpainetautia. Yksi 25000:sta lapsesta syntyy glaukooman kanssa, mutta tauti on onneksi parannettavissa. Miamin yliopiston lääkärit suorittivat kolme tuntia kestävän operaation, jonka ansiosta Nicolly sai viimeinkin katsella äitinsä kasvoja.

Australialainen Lara on vasta 16-vuotias, mutta osaa luoda järjettömän hienoja monsterimeikkejä. Hän on opetellut itse maskeeraamisen taidot opetusvideoita katselemalla. Lara saa inspiraationsa meikkeihinsiä merirosvoista ja supersankarielokuvista ja tähtää aina isompiin ja pelottavampiin hahmoihin.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Lähde: Bored Panda

Amazonin sademetsä kätkee sisälleen asioita, joita emme luultavasti tule koskaan elämämme aikana näkemään paikan päällä. Paul Rosolia asensi kameran yhteen Amazonin syrjäisimmistä kolkista, sillä hän halusi nähdä, mitä videolle saataisiin tallennettua.

Paul yllättyi toden teolla, kun hän katsoi nauhat läpi. Ensinnäkin lajeja oli uskomaton määrä ja toiseksi jaguaari meinasi syödä miehen, sillä eläin ilmaantui paikalle kaksi minuuttia sen jälkeen, kun Paul oli asettanut kameran paikalleen. Mies suhtautui tilanteeseen kuitenkin tyynesti.

Mitä muuta voisi odottaa, kun menee eläinten hallitsemalle ja upealle alueelle.

Jokainen tietää sen tunteen, kun sängystä tai sohvalta ei millään jaksaisi nousta ylös. Samankaltaiset kiukunpuuskat ovat myös eläimille tavallisia.

Uutisoimme edellisen kerran Zeus-nimisestä Huskysta pari viikkoa sitten. Tällä kertaa koira löhöää sohvalla ja ei millään jaksaisi lähteä lenkille. Nainen joutuu keskustelemaan koiran kanssa tovin ja ainakaan videon loppuun mennessä tilanteeseen ei vielä ole tullut muutosta.

Askartele itsellesi persoonallinen ja värikäs käsikoru, jollaista ei kenelläkään toisella ole. Ohjeet saat alapuolelta ja lopussa voit vielä katsoa videon, joka antaa tarkemman ohjeistuksen.

Tarvitset:

  • Reilusti hakaneuloja 50-100 kpl
  • Pieniä helmiä
  • Kuminauhan (ranteeseen)

1. Nainen käytti 14 helmeä per hakaneula. Hakaneuloja on hänellä oli yhteensä 90 kappaletta.

10

2. Pujota helmiä hakaneulaan, niin että toinen sivu tulee täyteen

9

3. Aseta hakaneulat riviin pöydälle, niin että ne ovat aina toisinpäin suhteessa toisiinsa

8

4. Ota kaksi kuminauhaa ja tee molempien päihin solmut, jotta hakaneulat eivät tipu

armband4-600x315

5. Sen jälkeen ala pujottamaan hakaneuloja kuminauhaan

7

6. Muista laittaa hakaneulat samalla tavalla, kuin ne oli aseteltu pöydälle

4

7. Kun kaikki on valmista, leikkaa sido kuminauhojen päät yhteen ja leikkaa ylijääneet palat pois

3

8. Ole varovainen, ettet leikkaa liikaa

2

9. Ja valmista tuli!

1

Katso koko video alapuolelta: