Lapsille järjestetyssä Voice of Kids -ohjelmassa nuoret pääsevät esittelemään taitojaan tuomaristolle. Esitykset ovat luonnollisesti erittäin suloisia, kun viattomat ja ennakkoluulottomat lapset astelevat lavalle.

Tässä esityksessä näemme kuitenkin poikkeuksellista lahjakkuutta, kun kaksoset astelevat lavalle ja aloittavat esityksensä. Tuomarit ovat jo muutamien sekuntien jälkeen ymmällään ja kääntyvät samanaikaisesti ympäri.

Isoäiti oli nähnyt internetissä videon, jolla tehtiin hauska ”taikatemppu”. Hän päätti kokeilla sitä aviomieheensä ja tekeekin sen mallikkaasti taikasanat mukaan lukien, hiukan hermostuneena. Lopputulos naurattaa heitä molempia ja meitä myös!

Mikään ei ole suloisempaa, kuin lasten riemu nähdessään uusia asioita. Tällä videolla näet kuinka pikkuinen Rayna näkee robottia muistuttavan laitteen ja päättää tervehtiä sitä. ”Hi robot” – kuuluu monta kertaa ja lopulta lapsonen vielä halaa metallipönttöä. Ehkä Rayna rakentaa tulevaisuudessa intohimoisesti robotteja!

Satavuotiaaksi eläminen tarkoittaa sitä, että on elämänsä aikana kokenut ja nähnyt paljon asioita. Joyce Smith on ollut naimisissa 75 vuotta ja rakastaa laulamista. Joycen tytär kertoo, että äiti on käynyt nuorempana laulutunneilla, eikä säästele ääntään tilaisuuden tullen.

Pirteää isoäitiä kutsutaan vitsillä jopa puumaksi, sillä hänen miehensä on kaksi vuotta naista nuorempi. Läheisten ystävien ja perheen kokoontuessa 100-vuotiaan syntymäpäiville, hän halusi soittaa pianoa kaikkien iloksi.

Katso ihana video alta!

Lähde: Daily Mail

Kansasissa asuva Tiffany Day oli kuoronsa kanssa matkalla Italiassa, kun hän löysi tämän Venicessä sijaitsevan kaivon. Hän ei tietenkään malttanut olla testaamatta sen akustiikkaa, vaan päätti laulaa Leonard Cohenin tunnetun kappaleen Hallelujah. Lyhyellä videolla kuulemme 17-vuotiaan mahtavan äänen yhdistettynä juuri siihen sopivaan kaikuvaan tilaan.

Vähemmästäkin nousee iho kananlihalle!

Lähde: Bored Panda