Yleensä kaloista puhutaan kohtuullisen aivottomina otuksina, jotka eivät tunne kipua ja jotka eivät tajua hirveästi mistään mitään.

Mutta mikä tämä sitten on?

Se on flowerhorn-nimellä kulkeva kala, joka haluaa läheisyyttää henkilöltä, joka sitä ruokkii, mutta puree kuin piraija kaikkia muita. Ihmeellistä.

Näin helppoa se on. 5-vuotias räppärin alku Jordan näyttää, miten hiphop-laulu tehdään puolessa minuutissa. Siihen tarvitaan vain nämä Jordanin esittelemät viisi askelta. Parasta tässä on ehdottomasti lyriikat.

Poika soittaa uskomattoman taitavasti Vivaldia haitarilla. Vaikea edes uskoa, että tuollaisella isolla soittimella voi vetää jotain näin hienoa, kaunista ja näppärää. Ihan kuin taustalla soittaisi koko orkesteri. Mieletön!

Katso mitä tapahtuu, kun vauva jätetään kaksin perheen lemmikkikoiran kanssa.

Koiran popcornien syöminen saa vauvan nauramaan niin hysteerisesti, että sitä kuunnellessa pahempikin kaamosmasennus häviää. Tämä vauva nauraa sydämmensä kyllyydestä ja sitä kuunnellessa ikävästäkin päivästä tulee hetkessä iloinen. Nauru pidentää ikää ja tätä videota katsellessa saat varmasti muutaman vuoden lisää.

Ainut asia, joka on söpömpi kuin panda, on pieni panda. Tässä hellyyttävässä videossa seikkailulle lähtenyt pikkupanda joutuu takaisin petiin, kun sen emo päättää, että nyt on aika käydä unille. On ihanaa huomata, miten rakastavasti emopanda käsittelee pientä pentuaan. Videota katsellessa voi melkein kuulla äidillisen “noniin, mennäänpäs nyt nukkumaan” -lauseen emon suusta.