Kalastus on mukavaa puuhaa ja sen aikana moni pystyy unohtamaan arjen murheet. Kalastus on monille ihmisille harrastus, sekä ammatti ympäri maailmaa.

Tämä kalastaja sai kokea valtavan yllätyksen, kun hänen koukkuun oli jäänyt kiinni miekkavalas. Kyseinen kala painoi useita tonneja, eikä se juurikaan välittänyt pienestä koukusta suupielessään.

Onneksi tapahtuma tallennettiin videolle, sillä muuten se olisi ollut vain hauska kalajuttu.

NASA:lla on paljon hämmästyttäviä välineitä, joiden avulla he pystyvät toteuttamaan muun muassa avaruuslentoja. Tällä videolla mies esittelee NASA:n avaruusaluksiin suunniteltuja tiiliä, joihin voi koskea heti sen jälkeen kun ne ovat tulleet 1200 celsiusasteisesta uunista.

Opettaja kertoo oppilailleen tämän olevan mahdollista siksi, että tiilien reunoilla oleva lämpö häviää sekunneissa. Sisältä tiilet ovat kuitenkin monta tuntia tulikuumia.

Hämmästyisitkö sinä jos bussia odottaessasi näkisit elokuvan mainoksen, missä sinä olisitkin pääosassa?

Ainakin nämä pysäkillä bussia odottavat ihmiset kokivat elämänsä yllätyksen nähdessään oman kuvansa mainoksessa. Adoben Creative Day-päivää mainostaakseen pilailijat päättivät tehdä astetta luovemman jekun bussia odottaville ihmisille.

Ruotsalainen Photoshop-velho Erik Johansson ja muutama piilotettu kamera olikin kaikki mitä tähän pilaan tarvittiin.

Nämä skinit ja tummaihoiset henkilöt olivat tulleet keskustelemaan Geraldo-talkshown rasisimipäivään. Tilanne kuitenkin eskaloitui hyvin nopeasti suullisesta riitelystä fyysiseksi väkivallaksi.

3.11 vuonna 1988 tapahtunut tappeluvideo on vasta nyt lisätty nettiin.

Kalastus on hauskaa puuhaa ja sen aikana pystyy rentoutumaan, sekä unohtamaan arjen murheet. Suomessa 4 metrisiä haita ei näe koskaan, mutta muualla maailmassa tilanne saattaa olla toinen.

Hait eivät yleensä tee ihmisille juurikaan mitään, mutta on silti erittäin pelottavaa, kun 4 metrinen kala tulee uimaan viereesi. Silloin vasta tajuaa kuinka upea ja voimakas luonto todellisuudessa on. Haita tapetaan suuria määriä päivittäin, eivätkä niiden kannat tule kestämään samankaltaisella kalastustahdilla. Toivottavasti tulevaisuudessakin näitä upeita kaloja nähdään meressä.