Todella moni ihminen voi vain haaveilla siitä, että majesteettinen merikotka liitelisi yläpuolella.

Alaskasta kotoisin oleva Jessie kertoo, että päivittäinen tapaaminen valkopäämerikotkien kanssa on täysin arkipäiväinen tilanne. Paikalliset ihmiset eivät pelkää suuria lintuja ja kunnioitus näyttäisi olevan molemminpuolinen.

On todella harvinaista nähdä kymmenkunta valkopäämerikotkaa samassa paikassa samaan aikaan.

Jessielle tämä on täysin tavallinen tilanne, mutta maailmalle levinnyt video on hämmästyttänyt kaupungissa asustavia ihmisiä.

Olen itse nähnyt merikotkan muutamaan otteeseen luonnossa, mutta tämä video oli silti mielestäni ainutlaatuista katsottavaa!

Koirat tuovat piristävät omistajiensa päivää tuomalla iloa, onnea ja ennen kaikkea läheisyyttä.

Koirien kanssa voi syntyä koomisia tilanteita, kun karvaturrit päättävät tehdä viattomia kujeita.

Azlan -niminen koira on todellinen pilailija. Azlanin mielestä omistajan kustannuksella on hauskaa pilailla – tämä on myös varma tapa saada huomiota.

Azlan oli tällä kertaa piilottanut omistajansa kengän, jotta hän ei lähtisi ulos. Koira halusi saada itselleen leikkiseuraa ja onnistui ainakin hetkellisesti.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun tämä suloinen koira väittelee omistajansa kanssa.

Luonto osaa järjestää spektaakkelimaisia esityksiä, jotka vetävät vertoja parhaille ihmisten ohjaamille elokuville.

Riikinkukot ovat tunnettuja kauniista ulkonäöstään ja siitä, että ne levittävät siipensä.

Täysin valkoinen riikinkukko on jo itsessään vaikuttava näky – mutta odota kunnes näet tilanteen, jossa tämä majesteettinen lintu levittää siipensä.

Paikalla ollut valokuvaaja sai taltioitua maagisen hetken videolle!

Voit katsoa kauniin hetken oheiselta videolta.

Papukaijat ja Kakadut ovat todella älykkäitä lintuja, jotka oppivat yleensä myös matkimaan omistajiaan. Kyseisen lajin linnuilla näyttäisi olevan myös jonkinlaista rytmitajua, sillä tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun ne tanssivat kappaleen tahdissa.

Papukaija ja kakadu asuvat perheensä kanssa saman katon alla. Niillä näyttäisi olevan myös yhteinen harrastus, johon musiikki liittyy vahvasti.

Voit katsoa oheiselta videolta, mitä tapahtuu kun omistaja laittaa tunnetun hittikappaleen soimaan!

Monilla meistä oli pienenä ystävä, joka joutui muuttamaan toiselle paikkakunnalle tai jopa eri maahan. Tällainen tilanne on tietenkin surullinen ja uuden parhaan ystävän etsiminen saattaa aluksi tuntua toivottomalta ajatukselta.

Koirat, Laika ja Rook, olivat pennusta pitäen hyviä ystäviä, mutta yhdessä vaiheessa toinen koirista joutui muuttamaan perheensä kanssa toiseen kaupunkiin. Koirat eivät nähneet toisiaan vuosiin, mutta ne eivät silti olleet unohtaneet toisiaan.

Eräänä päivänä omistajat päättivät tuoda koirat takaisin yhteen – jälleennäkeminen oli todella iloinen ja koskettava. Koirat riehuivat, leikkivät, halasivat, pussasivat ja pitivät toisilleen seuraa.

Onko sinulla ystävä, joka asuu kauempana? Jaa tämä ihana video hänelle!