Kalevala Korun uuden mainosvideon taustalla soi Miss Suomi -kisoista tuttu Armi-kappale. Se kysyy: “Ken on heistä kaikkein kaunein?”

Itse mainos kuitenkin kysyy: “Kuka haluaa olla kaikkein kaunein, kun voi olla kesyttämätön?” Me puolestaan sanomme, että kesyttämätön asenne tekee kaikista naisista kauniita.

 

“Me synnymme naisiksi ja teemme itse omat polkumme. Vapaus olla oma itsensä säkenöi ympärilleen voimaa ja kunnioitusta. Me emme suostu mahtumaan toisten tekemiin muotteihin, emmekä muiden määritelmiin”, kerrotaan kampanjan kotisivulla.

Juhlavuoden kunniaksi toteutetun, puolitoistaminuuttisen filmin on ohjannut kantaa ottavilla töillään huomiota herättänyt Viivi Huuska. Filmissä esiintyy mm. Miss Helsinki Sephora Ikalaba, down-malli Maija Mattila sekä voimanoston maailmanmestari, lääkäri Anna Khudayarov.

Leikki-ikä on koko ikä. Sen tietää tämä kaksivuotias taapero, joka ei paljon stressaile pomppulinnan asettamista hauskanpitovaatimuksista. Lapsi ottaa ihan rauhallisesti ja pomputtelee menemään omalla tyylillään. Arvostamme tällaista elämänasennetta, ei aina tarvitse riehua, että olisi kivaa!

Keskusteluun ja kommunikointiin ei aina tarvita sanoja, sillä katse kertoo joissakin tilanteissa enemmän kuin tuhat sanaa.

Aria on vasta 9-viikkoinen, mutta kommunikointi isoäiti, Pamela McMahonin kanssa näyttäisi sujuvan hyvin. Kaksikolla on yksi yhteinen tekijä, mikä tekee koko tilanteesta erittäin ainutlaatuisen — molemmat heistä ovat nimittäin kuuroja.

Tilannetta ajatellen voidaan olla lähes varmoja, että kukaan ei pysty keskustelemaan paremmin pikkutytön kanssa, kuin tämän isoäiti.

Koiran menettäminen on raskas ja surullinen asia, josta toipuminen vie viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia. Tilanne onkin melko samankaltainen, kuin menettäisi rakkaan perheenjäsenen tai ystävän, joka on seissyt vierelläsi vuosia.

Tällä tarinalla meinasi olla äärimmäisen surullinen lopetus, kun mies luuli, että hänen koiransa oli hukkunut mereen. Kalastaja luuli menettäneensä koiransa, Jackin, mutta kaikkien onneksi poliisit onnistuivat löytämään eläimen kelluvan esineen päältä.

Tällä videolla saamme nähdä koskettavan tilanteen, jossa kalastaja kohtaa rakkaan koiransa.

Kaikissa meissä asuu pieni lapsi ja sen todistavat ne hetket, kun aikuiset pääsevät leikkimään. Tällä videolla näet, miten erään toimiston työntekijät suhtautuivat työpaikkansa muuttamisesta pallomereksi. Yllättäen reaktio oli valtavan positiivinen ja riemu repesi täysin, kun ihmiset pääsivät leikkimään ja tekemään töitä pallomereen. Ihanaa katsoa, miten työntekijät ovat niin innoissaan!

Jos tiedät jonkun, joka arvostaisi tällaista työpaikkaa, jaa juttu hänelle!