Valokuvaaja oli mennyt tutkimaan hylättyä ja tyhjillään olevaa tehdasta. Siellä oli pilkkopimeää, eikä hän nähnyt, mitä edessä olisi vastassa. Mies päätti ottaa kuvan tunnelista salaman kanssa, josta paljastui jotain odottamatonta ja pelottavaa.

Tämä oli ensimmäinen kuva, minkä mies tallensi kameralleen. Takana näkyy selvästi tumma ihmishahmo. Näky oli karmiva ja pelottava. Miksi ihmeessä joku olisi hylätyssä tehtaassa, jossa oli pilkkopimeää?

Mies oli peloissaan, mutta sydämen sykkeen tasaantuessa hän päätti kuitenkin jatkaa matkaa. Käveltyään hetken pimeää tunnelia pitkin hän otti toisen kuvan. Hahmo seisoi samassa paikassa vieläkin.

Hänen pelkotilansa paheni entisestään, mutta samalla myös mielenkiinto heräsi. Kuka kameralle tallentunut hahmo oli, ja oliko se edes ihminen? Kysymykset vilisivät miehen mielessä, ja hän halusi saada niihin vastaukset jatkamalla matkaa eteenpäin.

Kun mies saapui tunnelin päähän, hän otti vielä yhden kuvan selvittääkseen, mikä hahmo todellisuudessa oli. Katsoessaan kuvaa, hän pystyi vain huokaisemaan helpotuksesta. Salaperäinen hahmo paljastui seinämaalaukseksi. Vihdoin hän pystyi hengittämään ja ajattelemaan järkevästi. Se ihminen, joka on tämän pilan takana, tietää todella miten ihmiset saa laskemaan alleen.

Lähde: Reddit

 

Kuinka kaikki on luotu? Monilla on  ainakin erinäisiä mielipiteitä siitä, kuinka ihmiset ovat maan päälle ilmestyneet. Tämä hauska kuvasarja kuitenkin viittaisi siihen, että jumala loi kaiken copy/pastea käyttämällä.

Tiedämme, se on vaikea myöntää. Mutta se on totta. Ja tässä on todiste:


Lähde: 9gag.com

Lapsen maailma on niin älyttömän yksinkertainen – vai onko sittenkään? Nuo pienet aivot pohtivat paljon ja ymmärtävät enemmän kuin moni aikuinen edes tajuaa. Tähän on listattu 22 asiaa lasten (ja vanhempien) elämästä.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Nuorelta bokserilta jouduttiin amputoimaan takajalat, sillä ne olivat pahasti epämuodostuneet. Koiralle, Duncan Lou Wholle, ostettiin pyörätuoli, joka tukee sen takapäätä, mutta koira ei millään halua käyttää sitä. Omistajat päättivät antaa sen juoksennella ilman apuvälinettä, ja tässä on tulos. Duncan pääsee ensimmäistä kertaa rannalle kirmaamaan ja voi pojat se menee lujaa.

Parasta on, kun eläin tekee jotain samaa, mitä ihmisetkin. Tai että ihmissilmällä se näyttää jotenkin inhimilliseltä. Tälle videolle on koottu kissojen touhuamisia, jotka muistuttavat hyvin paljon ihmisten puuhasteluja. Kuten esimerkiksi sohvalla röhnöttäminen ja telkkarin katsominen. Tai vaikkapa ruokapöydässä jörnöttäminen. Perusjuttuja.