Hansinsaari on asumaton 1,3 neliökilometrin kokoinen saari, joka sijaitsee Ellesmerensaaren ja Pohjois-Grönlannin välisessä Kennedyn kanaalissa. Tanska ja Kanada vaativat sitä kumpikin itselleen ja satelliittipaikannukset osoittavat, että valtioiden raja kulkisi saaren halki likimain sen keskikohdalta.

Vuodesta 1984 lähtien valtioiden armeijat ovat satunnaisesti purjehtineet saarelle vaihtamaan lipun ja jättämään pullon viskiä lapun kanssa, jossa lukee joko ”Tervetuloa Kanadaan” tai ”Tervetuloa Tanskaan”. Kuulostaa varmasti hassulta, mutta ainakaan ketään ei kuole tässä leikkimielisessä ”sodassa”.

Lähde: Business Insider

Sofie Dossi sai kultaisen tiketin suoraan semifinaaleihin, kun hän esitti tämän huikean shown. 

Vasta 14-vuotias tyttö on ikäisekseen huomattavan lahjakas. Hänen notkeutensa, kehonhallinta ja tasapaino ovat jotain, mitä ei näe kuin yhdellä miljoonasta ihmisestä. Esityksen aikana tuomarit katsovat esitystä suu auki.

Lopulta show huipentuu siihen, kun Sofie ampuu jousipyssyllä, käyttäen apuna jalkojaan.

Lorenz Valentino on hauska mies. Hän photoshoppaa itsensä dinosaurusasussa julkkisten selfieihin ja valokuviin, jolloin tarkkaan harkitut otokset muuttuvat varsin humoristisiksi. Katso itse!
 

Bileissä Kardashianeiden kanssa


 

Loikoilua Beyoncén luona


 

Uusi tatska David Beckhamille


 

Sileät sääret Victoria Beckhamille


 

Puskassa pop-tähtien kanssa


 

Mukana Tähtien sodassa


 

Hillary Clintonin seurassa


 

Venyttelyä Madonnan tahdissa


 

Kruisailemassa Hasselhoffin vierellä


 
Lisää löydät Lorenzon Instagramista.

Ei oo helppoo!

Jossain tässä kuvassa on kännykkä. Pystytkö sinä löytämään sen? Arvoitus on ollut hurjan suosittu Facebookissa.
 

Nelosten saaminen on todella harvinaista, mutta identtisten nelosten saaminen saa lottovoitonkin näyttämään helpolta. Maapallolla on noin 70 identtisen nelosen ryhmää.

Nämä söpöliinit ovat uusi lisä Tim ja Bethany Webbin perheeseen. Lapset syntyivät ilman hedelmöityshoitoja ensikertalaisille vanhemmille ja jokainen pikkuinen voi hyvin. Valokuvaaja Cassandra Jones ikuisti Abigailin, McKaylan, Gracen ja Emilyn suloisissa pupuasuissa.