Jos näet karhun tassunjälkiä kävelykadulla kaupungin keskustassa, ei välttämättä heti tarvitse alkaa leikkiä kuollutta. Varsinkaan silloin, jos jäljet johtavat ravintolaan, ruokakauppaan tai jonnekin sisätiloihin eikä kukaan muu näytä panikoivan.

Kyseessä voi nimittäin olla kanadalaisen taiteilijan Maskull Lasserren työn jäljet. Hän on suunnitellut kenkiä, joiden pohja jättää maahan eläimen jalanjälkiä. Kuvioita löytyy niin karhusta, jäniksestä kuin peurastakin. Joskus lumihangessa saattaa näkyä ihmisenkin paljaat varpaat. Tällaisilla karhubootseilla voisi saada aikaan kohtuullisen suuren haloon, jos kävisi vähän naapurin pihalla tepastelemassa yöaikaan.


Lähde: maskulllasserre.com

On sanomattakin selvää, että kissat ovat talon valtiaita. Yleensä koirat tietävät tämän ja välttävät kontaktia tuon suuren jumalan kanssa. Videokollaasi koirista, jotka eivät uskalla kävellä kissojen ohitse, löytyy täältä.

Tällä videolla esiintyy sen sijaan ihan toisenlainen koirakaveri. Se haukkuu vimmatusti kissalle, joka kököttää rappusissa niin, että vain kissan pää pilkottaa hieman portaan takaa. Mutta se, mitä tapahtuu haukkumisen tuloksena, yllättää koiran ihan täysin, eikä se luultavasti enää koskaan tee samaa virhettä uudestaan.

Kissa nimittäin ryntää täysillä koiran perään – ja koiraa kiljuu kuin pieni sika, vaikkei kissa edes osu siihen.

Koirat rakastavat joululahjoja ihmisten lailla, joten nyt näet ihastuttavan videon, jossa Maymo niminen koira saa yksinkertaisen, mutta loistavan lahjan.

Koira ei aluksi oikein ole varma mitä tekisi tällä pullomäärällä, mutta ensimmäisten pullojen kaatuessa maahan alkaa riemukas leikki, joka jatkuu varmasti koko päivän.

Testiryhmä halusi testata alkoholin vaikutusta ajamiseen Gran Turismon parissa. He valitsivat koehenkilöksi ihmisen, joka on yksi maailman parhaimmista GT pelaajista. Hän on pelannut kyseistä peliä yli 6 vuotta.

Ensin koehenkilö pelasi peliä täysin selvänä ja tuli ensimmäiseksi, hyvällä ajalla. Toiseessa kokeessa selvitettiin, miten hän suoriutuu samasta radasta alkoholin vaikutuksen alaisena. Hänen piti aloittaa peli uudestaan ja uudestaan koko ajan, eikä edes päässyt maaliin asti.

Muistakaa, että ette voi aloittaa peliä uudestaan oikeassa elämässä.

Muistatko videon photoshopatusta naisesta, joka levisi rajusti netissä? Mallien kehon muokkaaminen photoshopilla on tänä päivänä todella yleistä, kun yritetään luoda niin sanottua ”täydellistä” vartaloa, jota ei oikeasti edes ole olemassa. Muhkeat muodot ja laiha keskivartalo ovat ehdotonta muotia, mutta harmillista on että se luo valtavia paineita mainoksia katsoville ihmisille.

Joulun kunniaksi taitava photoshoppaaja päätti tehdä hauskan videon, jossa tästä naisesta muokataan joulupukki.