Tänä päivänä ihmisiä koetellaan joka paikassa eikä kohta voi tietää enää mikä on pilaa ja mikä totta. Tällä videolla ihmiset pääsevät todistamaan ”murhaa” ja suurin osa ihmisistä jättäisi kuristuksissa olevan ihmisen omen onnensa nojaan.


Nuoret lapset osaavat silloin tällöin yllättää uskomattoman hyvällä lauluäänellä. Tämän poika kuulostaa aivan tähdeltä, vaikka hän laulaakin vain kadulla. Toivottavasti kykyjenetsijät huomaavat tämän nuoren lahjakkuuden ja ottavat hänet siipiensä alle.

Seuraa poikaa Twitterissä: www.Twitter.com/HerreraVip


Monet eläimet saattavat olla erittäin vihaisia kun niitä häiritään kesken synnytyksen. Tämä nainen halusi silittää lehmää, joka oli juuri synnyttänyt vasikan.

Isku oli erittäin kova, mutta onneksi naiselle ei kuitenkaan käynyt pahemmin.

Aku Hirviniemi ja Janne Kataja suosittelevat, että osallistut EuroJokeri.com palveluun ja lähdet tavoittelemaan 100.000 euron päävoittoa!

EuroJokeri.com on viikoittainen ILMAINEN jokeripeli, jossa seitsemän oikein tuloksella voittaa 100.000 euroa! Jokeririvisi muodostuu matkapuhelinnumerosi seitsemästä viimeisestä numerosta. Mikäli matkapuhelinnumerosi on esim. 0401234567 on sinun jokeririvi 1234567.

Kun osallistut kerran, olet mukana automaattisesti joka viikko arvonnoissa! Osallistuminen on täysin ilmaista.

Klikkaa tästä ja osallistu!


Espanjassa toimiva ANAR -järjestö on keksinyt loistavan tavan suunnata mainontaa vain lapsille. Mainostaulut ovat suunniteltu niin, että vain alle 10 vuotiaat lapset pystyvät näkemään ne. Aikuisen näkökulmasta kyseessä on vain tavallinen mainos, mutta lapsi näkee ruhjeisen naaman ja puhelinnumeron johon voi soittaa.

Saa nähdä kuinka kampanja lähtee toimimaan, saattaa olla että tällaisia mainoksia tullaan näkemään lähivuosina myös Suomessa.

Evästevalinnat