Ulkonäkö saattaa pettää — Luc Arbogast on siitä elävä todiste!

Strasbourgissa, Ranskassa kävelleet ihmiset eivät näyttäneet kiinnittävät katusoittajaan minkäänlaista huomiota. Tilanne muuttui kuitenkin täysin, kun mies alkoi laulamaan kaunista kappaletta.

Harva voisi koskaan kuvitella, että Lucista lähtee näin kaunis ja herkkä ääni. Mies muistuttaa ulkonäöltään rock-tähteä, mutta hänen äänensä on kuin oopperalaulajalla.

Steve Hartman on eläköitynyt myyntimies, joka on löytänyt eläkepäiviensä ajaksi uuden ystävän. Kyseessä ei ole ihminen, koira tai kissa, vaan ankka. Mies on ystävystynyt Los Angelesin eläintarhassa asustavan ankan kanssa ja hän käy tapaamassa ystäväänsä lähes päivittäin.

Mielestäni on hienoa ja jopa hieman erikoista, kuinka ankka on kiintynyt mieheen näin suuresti. Steve saa käydä ystävänsä kanssa myös kävelyillä ja kaksikko kääntää kaduilla varmasti katseita!

Olemme vuosien saatossa nähneet upeita esityksiä Britains Got Talent -kilpailussa. 10-vuotiaan Hollie Steelin esitys kuuluu kuitenkin edelleen monien suosikkeihin. 10-vuotias nuorukainen on lahjakas balettitanssia, mutta hänellä on myös äärimmäisen kaunis ääni.

2010 vuonna kuvattu esitys on kerännyt miljoonia katselukertoja ja tytön lahjakkuutta on ylistetty. Oli hauska huomata, että olin itsekin alussa skeptinen, mutta jouduin syömään sanani, kun nuori tyttö aloitti laulamisen.

Esitys on upea — jaa se myös ystävillesi!

Pitkät ja ihanat avioliitot päättyvät viimeistään kuolemaan, joka on äärimmäisen kova paikka eloonjääneelle puolisolle. Pitkän parisuhteen jälkeen elämä saattaa tuntua tyhjältä, kun asioita ei voi enää jakaa rakkaansa kanssa. Joillakin vanhuksilla on onneksi sentään myös koira, joka jää tukemaan murtunutta osapuolta.

Tässä tarinassa kävi erittäin surullisesti, kun isoisä menetti rakkaan aviopuolisonsa sekä koiran, joka menehtyi neljän kuukautta myöhemmin. Perhe ei tiennyt, kuinka he voisivat auttaa murtunutta isoisää, kunnes lapsenlapset keksivät ihanan idean.

He päättivät ostaa isoisälle koiranpennun, joka pitäisi miehelle seuraa ja toisi hänen elämäänsä jälleen iloa. Voit katsoa alla olevasta videosta koskettavan hetken, kun perhe paljastaa yllätyksensä.

Oman suosikki kappaleen soidessa, on vaikea olla tanssimatta — tiedät varmasti itsekin tämänkaltaisen tunteen!

Muistan automatkojani perheen kanssa, kun olin pieni. Lauloimme yhdessä suomalaisia klassikkokappaleita ja kaikilla oli hauskaa. Tällä videolla emme näe klassista suomihittiä, mutta Bruno Marsin kappaleet ovat silti erittäin mukaansatempaavia.

Tyttö istuu turvaistuimessaan ja kuuntelee radiosta soivaa musiikkia. Kertosäkeen alkaessa, hän ottaa koko kappaleen haltuun ja perhe ei voi olla nauramatta.