Franco Clun on itseoppinut taiteilija Italiasta, joka taitaa lyijykynällä piirtämisen salat. Mies ei käytä teoksissaan mitään muuta, kuin lyijykynää vaikka se saattaa kuulostaa kummalliselta. Mies käyttää keskimäärin yhteen työhön 50 tuntia, johon kuuluu suunnittelu, toteutus ja viimeistely.

”Kun olen saanut teokseni valmiiksi, minusta tuntuu kuin tuntisin piirätämäni henkilön paljon paremmin. Opin jotain uutta aina kun saan kynän käteeni”

1.

ray_bradbury_by_francoclun-d5zn64m

2.

daria_meadow_by_francoclun-d5g8idl

3.

homeless_warrior_by_francoclun-d5ccvhx

4.

the_hobbit_by_francoclun-d5pfh92

5.

fringe_by_francoclun-d59utwr

6.

good_night_by_francoclun-d50bcmw

7.

xavier_by_francoclun-d51d5gf

8.

monnalisa_by_francoclun-d51vm6l
Taiteilija: FRANCO CLUN

Ihmisillä on joskus suuria suunnitelmia mullistaa kokonaan eri asioita, joita maan päällä on. Tällä kertaa kohteena on matkustaminen, joka tapahtuu seuraavasti: Pakkaat tavarasi putkeen ja hyppäät itse sisälle, jonka jälkeen se ampaisee sinut matkaan. Valtavan pitkissä putkissa ei ole ilmaa, jonka takia ne säästävät runsaasti aikaa ja energiaa.

Matka Amerikasta Kiinaan kestäisi tämän laitteen avulla enää noin 2 tuntia.

Kesällä useat ihmiset haluavat rentoutua ja nauttia ajasta perheenjäsenten, sekä kavereidensa kanssa. On kuitenkin tärkeää, että pidät huolta terveydestäsi, jotta jaksat bilettää yömyöhään. Treenaamisen ei ole pakko olla hampaat irvessä meininkiä vaan sitä voi harrastaa monessa muodossa esimerkiksi pelaamalla jalkapalloa yhdessä kavereiden kanssa.

Vivas kannustaa fanejaan pitämään huolta kunnostaan! Zake nauttii kesästä täysin siemauksin, mutta pitää huolta myös kunnostaan käymällä salilla lähes päivittäin. Voit nähdä miestä useilla festareilla ympäri Suomea. Zake kehottaa ihmisiä tulemaan morjestamaan ja ottamaan vaikka valokuvaa yhdessä.

Miehellä on myös omat Facebook -sivut,josta saat kesän kuumimpia treenimotivaatiovinkkejä, sekä voit voittaa tapahtumalippuja erilaisissa arvonnoissa!

Tykkää Zaken Facebook -sivusta:  

Vaikka Nokialla ei tällä hetkellä mene kovin hyvin on sen puhelimista iloa useille ihmisille, kuten tämä video osoittaa.

Videolla Assaf Avital niminen mies soittaa kahdella Nokian puhelimella Jason Mrazin ”I`m Yours” -kappaleen ja biisi kuulostaa yllättävänkin samankaltaiselta alkuperäiseen versioon verrattuna.

Tässä vielä alkuperäinen versio ”I`m Yours” -kappaleesta:

Joitakin ihmisiä kiehtovat erityisesti korkeat paikat, sillä ne antavat niin sanotun ”elossa olon” tunteen. Vitaly Raskalo (daredevil) kiipeilee korkeisiin rakennuksiin, siltoihin, sekä nostureihin ja ottaa itsestään kuvia huipulla. Mukana on myös muita hurjapäitä, jotka kuvaavat Vitalia eri rakennusten päällä.

Kiipeilijä kutsuu itseään ”Skywalker” nimellä, eikä ihme!

VitalyRaskalov12

VitalyRaskalov01 640x409 Heart stopping Photographs

VitalyRaskalov02 640x419 Heart stopping Photographs

VitalyRaskalov03 640x411 Heart stopping Photographs

VitalyRaskalov04 640x381 Heart stopping Photographs

VitalyRaskalov05 640x426 Heart stopping Photographs

VitalyRaskalov07 640x425 Heart stopping Photographs

VitalyRaskalov08 640x415 Heart stopping Photographs

VitalyRaskalov09 640x426 Heart stopping Photographs

VitalyRaskalov10 640x426 Heart stopping Photographs

VitalyRaskalov11 640x416 Heart stopping Photographs

VitalyRaskalov13 640x417 Heart stopping Photographs

VitalyRaskalov14 640x426 Heart stopping Photographs

Evästevalinnat