Debi on nainen, joka työskentelee kaupankassalla. Hän tekee usein tuplavuoroa töissä saadakseen edes pienen summan rahaa säästöön. Mutta pitkistä työvuoroista huolimatta Debi jaksaa hymyillä kaikille. Hän jaksaa väsymyksestä huolimatta olla aina positiivinen ja kannustava.

Tästä syystä näyttelijänä ja taikurina työskentelevä Daniel Fernandez halusi yllättää naisen antamalla tälle 500 dollaria.

Parasta tässä jutussa on se, että Debi kertoo hänen elämänasenteensa olevan tapa, jonka hän on itse valinnut. Se on siis jotain sellaista, josta me kaikki voimme ottaa oppia – ja muuttua ehkä itsekin pikku hiljaa yhdeksi hymyksi.

Ohion yliopiston soittokunta jaksaa viihdyttää yleisöään muutenkin kuin musiikilla. Soittokunta esittää shownsa amerikkalaisen jalkapallopelin väliajalla ja usein heidän repertuaariinsa kuuluu jonkun tutun hahmon, logon tai sanojen muodostaminen kentälle. Bändin jäseniä on nimittäin sen verran paljon, että jopa Michael Jackson pystyy vetämään moon walkia kentällä. Samalla tietysti soittimista raikaa Billie Jean.

Jos joku väittää, etteivät naiset osaa parkkeerata, niin väärässä ovat. Tämä pieni tyttö kulkee kovalla vauhdilla pyöränsä kanssa ja parkkeeraa sen upeasti kahden toisen pyörän väliin. Näin se homma hoidetaan.

Äh, taas matto on rytyssä.

No eipä muuten ole, nimittäin matto on ihan suorassa, se vain näyttää ryttyiseltä. Maton suunnittelija on vain halunnut vähän hassutella. Kuvioilla ja varjoilla voi saada aikaan yllättävän harhaan johtavia kokonaisuuksia.

Tässä on 10 lattiaa ja mattoa, mitkä saavat aikaan optisen illuusion.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via: Viralnova

Ivar niminen myrsky riehui viime joulukuussa Norjassa. Myrsky vei noin 55 000 ihmiseltä sähköt ja aiheutti suurta tuhoa merillä. Kouluja suljettiin myrskyn vaarallisuuden takia ja ihmisiä kehotettiin pysymään sisätiloissa.

Videolla nähdään, kuinka ihmiset kävelevät myrskyä vastaan varoituksista huolimatta. Suojatienkin ylitys on haaste, sillä vastatuuli on niin kova kyseisellä kohdalla. Toiseen suuntaan myötätuuli puskee ihmisiä eteenpäin ja meinaa kaataa heitä kumoon.

Suojatietä ylittänyt mies oli lentänyt tuulen mukana ja tarvitsi sairaalahoitoa. Tapauksen vuoksi poliisi valvoi suojatietä ja auttaa tarvittaessa ihmisiä tien yli.