Jottei naama alkaisi valua kohti maankamaraa, kannattaa aloittaa poskijooga. Treenaamalla kasvolihaksia voi pitää posket vetreinä ja kiinteinä sekä naaman eloisana. Joogaohjaaja Annelise Hagen kertoo esimerkiksi, miten torvensoittajilla posket ovat erittäin kiinteät ja timmit, sillä soittajat joutuvat käyttämään koko poskilihasvoimaansa puhaltaessaan torviin.

Tämä jooga on siitä helppoa, että sitä voi tehdä missä vain ja milloin vain ilman sen kummempia esivalmisteluita. Ei muuta kuin bussimatkalla vaan poskia pullistelemaan ja kalanaamoja vääntämään.

Kaikenlaiset live-lähetyksissä tapahtuvat kommellukset leviävät netissä nopeasti. Niin kuin tämäkin. Neljä päivää sitten julkaistu video toimittajasta, joka pyörtyy kesken lähetyksen, on saanut jo yli neljä miljoonaa katselukertaa.

Toimittaja Brooke Graham on haastattelemassa hiihdonopettajia, kun hän kaatuu selälleen. Vain tukka pelmahtaa, kun nainen mätkähtää lumihankeen kevyesti ja vaakasuorassa. Brooke toipuu pyörtymisestä pikaisesti ja kommentoikin katsojille, että hän vain ”liukastui ja kaatui”, ja jatkaa haastattelua istualtaan.

Amerikan malliin ja kommenttimyllyn välttämiseksi Youtube-videon ”tietoja”-kohtaan on tv-aseman puolesta kirjoitettu, että Brooke antoi luvan videon julkaisuun, ja että hän työskentelee kuusi päivää viikossa, ja on yksi aseman parhaista työntekijöistä, mutta että hän menee nyt selvittämään pyörtymisen syytä lääkäriin.

Koirat saattavat välillä leikkiessään innostua liikaa, jolloin tuloksena on paljon rikkinäistä tavaraa ja valtava sotku. Tank niminen koira ajatteli ettei se jäisi kiinni pienestä tihutyöstä, mutta toisin kävi, kun roskiksen kansi juuttuikin tämän päähän kiinni. Omistajan tullessa paikalle muut koirat ovat iloisia paitsi Tank, joka selvästi on pahoillaan kiinnijäämisestään.

Ensi kerralla koira on kuitenkin varmasti fiksumpi ja se tajuaa varoa tätä vaarallista roskiksen kantta.

 

Lapsissa parasta on se, että ne ovat avoimia ja ennakkoluulottomia, eivätkä ne välitä siitä mitä muut mahtavat ajatella heistä itsestään. Videolla näet  William Stokkebroe nimisen nuorukaisen, joka vetää mielettömän tanssiesityksen ja saa yleisön hurraamaan sydämensä kyllyydestä.

Poika oli oppinut tanssiliikkeet tanssitunneilta, joissa hän oli muutaman kerran käynyt harjoittelemassa. Tämä pätkä kannustaa ihmisiä olemaan oma itsensä ja tekemään asioita, jotka ovat lähellä omaa sydäntä.

Englanninvinttikoira Emma saa kuulla pelottavan iltasadun. Koiran isäntä kertoo Emmalle tarinaa, jossa Emma on pimeässä metsässä. Mutta koira ei ole siellä yksin. Sillä siellä asuu muun muassa myös paha chihuahua.

Emma-koiraa vähän pelottaa tämmöinen hirviösatu, mutta onneksi tämä tarina päättyy onnellisesti ja isäntä saapuu pelastamaan sen. Sitten Emma kömpii isäntänsä kainaloon turvaan.